Soms zijn er van die momenten waarop je net dat beetje extra wilt geven aan iemand. Wanneer je schoonmoeder jarig is bijvoorbeeld, of je vriendin, misschien wel een jubileum wat jullie samen vieren. Voor dat soort momenten kun je terecht bij Charles.

Bij Charles kun je de speciale momenten verrijken met een wijn kado. Sommige mensen zullen bij het woord wijn gelijk afschrikken, maar dat is nergens voor nodig. Een wijn kado hoeft niet duur te zijn, het is jouw feestje dus het moet passen bij jouw budget. Charles heeft al verschillende soorten wijn in het assortiment beginnend vanaf 7,95. Een prikkie dus!

Wijnkenners opgelet

Maar ook voor de mensen die toch liever iets meer uitgeven aan een kado is er genoeg te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij hun terecht voor wijnen van Zenato. De wijnkenners onder ons zullen Zenato ook kennen als de koning der wijnen.
Een cadeau bezorgen kan altijd bij Charles. Vrijwel alle wijnen kunnen verzonden worden. Dit is natuurlijk ideaal als je een geliefde wilt verassen. Het is zelfs zo gek bij Charles, je kunt er hele kadopakketten bestellen. Een wijn kado met wat lekkere kruiden of olie voor in de keuken? Geen probleem! Tapenadas en brood sticks bij de wijn bestellen? Het kan allemaal! Uiteraard blijft het bij Charles wel in de italiaanse sfeer.

Persoonlijke cadeau’s

Natuurlijk moet er altijd iets zijn wat een kado uniek maakt. Hartstikke leuk zo’n fles wijn, maar als iedereen met een normale fles wijn komt dan spring je er niet echt uit. Daar heeft Charles wat op bedacht. Het is bij hun nu mogelijk om jouw persoonlijke kado nog persoonlijker te maken door middel van bedrukking. De gehele fles kan bedrukt worden in een patroon naar jouw keuze. We hebben het hier niet over het kleine etiketje aan de voorkant, maar de gehele fles inclusief de capsule. De sleeve die over de fles heen gaat is van hoogwaardige kwaliteit. Dit kan trouwens niet alleen bij een fles wijn. Een persoonlijke sleeve kan ook over bier, champagne, cava en olijfolie welke allemaal bij Charles te bestellen is.

Een unieke ervaring dus voor zowel de gever als de ontvanger! En geef toe.. stiekem ga je Charles niet alleen gebruiken voor een wijn kado maar ook voor jezelf, gewoon omdat het makkelijk, goedkoop en lekker is!