Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wat dacht je van een website? Een website is het ideale cadeau voor mensen die bijvoorbeeld net een eigen bedrijfje zijn begonnen of als zzp’er aan de slag gaan, maar ook voor creatievelingen die graag hun kunstwerken of foto’s online willen zetten. Misschien is de persoon in kwestie een enthousiaste blogger die het graag wat professioneler wil aanpakken. Of wat dacht je van een stel dat net verloofd is en graag een mooie bruidssite wil? De mogelijkheden zijn eindeloos! Een eigen website, wie wil dat nu niet?
WordPress_handleiding_ebook_voorbeeld
Natuurlijk wil je wel dat de persoon in kwestie straks een website die in alle opzichten aan zijn of haar wensen voldoet. En er is maar één manier om dat voor elkaar te krijgen; namelijk door hem of haar zelf de website te laten maken. Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig door de WordPress Handleiding cadeau te geven! WP Handleiding is dé Nederlandstalige WordPress handleiding en bevat alle informatie die je nodig hebt om zelf een WordPress website te bouwen, met stap-voor-stap instructies waarmee zowel beginners als gevorderden mee uit de voeten kunnen.

De WordPress Handleiding is een gecertificeerd eBook () dat geopend kan worden met de gratis software van Adobe. Je kunt de handleiding bekijken op je computer, laptop, tablet en smartphone. Naast de handleiding, ontvang je zes maanden lang gratis updates. En mocht je ergens toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met de experts van WP Handleiding.

De WordPress Handleiding behandeld alle onderwerpen die aan bod komen bij het bouwen van een WordPress website, zoals:
– Inloggen in WordPress
– Het WordPress dashboard
– Instellen van WordPress
– Het publiceren van pagina’s
– Het aanpassen van het website design
– Het plaatsen van berichten
– Het website menu aanpassen
– Media toevoegen
– WordPress plugins installeren en integreren op je website
– En nog veel meer…

Geef een website cadeau en bestel direct de WordPress Handleiding op !