Wat geef je voor de feestdagen aan iemand die alles al heeft? Ruimte natuurlijk!

In december – de maand van cadeaus – is de inspiratie wat je nu weer onder de boom moet leggen misschien wel een keertje op. Zeker als je iets moet bedenken voor iemand die alles al heeft wat zijn of haar hartje begeert. Wat geef je diegene nu weer? Nou: ruimte natuurlijk, voor al die spullen. Of een ervaring, in plaats van nog meer spullen. Hieronder wat ideeën.

1. Samen iets leuks doen

Ook mijn vader is zo iemand die alles wat hij wil hebben, gewoon zelf koopt. Onmogelijk om voor te shoppen dus. Steeds weer een fles drank of de nieuwste van Jo Nesbo begon toch wat te vervelen. Zeker toen hij 50 werd. Gelukkig nam dat jaar Edwin van der Sar afscheid van zijn carrière als voetballer, dus kon ik hem twee kaarten geven voor de afscheidswedstrijd. Zodat we daar samen naartoe konden, net zoals hij mij vroeger altijd meenam naar Ajax.

2. Tools om op te ruimen

Nee, geen Swiffer of andere magische bezem. Ik heb het hier over toffe gadgets die je leven leuker en opgeruimder maken. Geef een fietsfanaat bijvoorbeeld eens een tof fietsenrek voor binnen, zodat dat trouwe ijzeren ros een onderdeel van het interieur kan worden.

3. Inspiratie voor een minimalistisch leven

Iemand die alles heeft, kan waarschijnlijk ook wel met een beetje minder spullen toe. Er zijn bergen boeken over minimalistisch leven op de markt. Geef eens een suggestief kado, en geef bijvoorbeeld “Ontspullen” van James Wallman. Je voegt 1 item toe aan de voorraad, maar als het goed is helpt het de ontvanger naar meer ruimte in zijn of haar leven.

4. Geef letterlijk ruimte cadeau

Tot slot kun je iemand natuurlijk ook wat extra ruimte cadeau doen voor al die spullen. Met de handige bewaar-app van Inbox Storage, geef je nu heel eenvoudig een stukje opslagruimte. Een soort dropbox voor spullen of virtuele verlenging van de woning: de spullen worden bij de ontvanger thuis opgehaald en vervoerd naar de opslag. De klant heeft vervolgens altijd overzicht in zijn of haar persoonlijke account.

Meer weten? Bekijk de regiopagina van jouw stad, of ga naar www.inboxstorage.eu

5. Een beetje ontspanning

De feestdagen zijn al stressvol genoeg. Over het algemeen juist voor de mensen die een rijk leven hebben. Geef diegene een steuntje in de rug met Bachremedies. Hier lees je meer over een remedie die nu juist uitstekend geschickt is voor de feestdagen! Of lees hoe je ook in het nieuwe jaar in balans kunt blijven.

Overige