De meeste kinderen willen allemaal hetzelfde voor de verjaardag: speelgoed. Hartstikke leuk natuurlijk al die lego, barbies of playmobiel maar het lijkt wel onmogelijk om iets uit te zoeken wat hij of zij nog niet heeft. Daarnaast belandt het vaak op een stapel vol met soortgelijke cadeautjes.  Eigenlijk is het toch veel leuker om iets origineels te geven? In dit artikel geven wij wat leuke tips voor originele kindercadeaus.

Puzzels en bordspellen

Dit klinkt natuurlijk hartstikke ouderwets. Daarom kom je het ook niet vaak meer tegen op een verlanglijstje. Toch is het super leuk om te geven, en kun je er bij dit cadeau zeker van zijn dat het cadeau daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Bordspellen hangen natuurlijk af van de leeftijdscategorie, maar spellen zoals monopoly en risk mogen eigenlijk in geen één huishouden ontbreken! Puzzels krijgen vaak de stempel ‘saai’ door kinderen, maar wanneer ze er eenmaal aan beginnen vinden ze het stiekem toch erg leuk! Ook puzzels zijn er in tal categorieën. Speel daarom in op de hobbies van de jarige. Wat dacht je van een paarden puzzle of eentje met prinsessen?

 

Kinderkleding

 

Het geven van kleding is niet het meest voor de hand liggende cadeau. Eigenlijk doet men dit vaak alleen in de babytijd. Toch is het een erg leuk cadeau zowel om te geven als krijgen. Informeer vooraf natuurlijk wel even naar de juiste maten! Dit cadeau is natuurlijk het allerleukste wanneer de jarige ook echt van kleding houdt. Voor kleine fashionista’s is er online veel hippe kinderkleding te vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij quapi, een super stoer kinderkleding merk met een leuk prijsje.

 

Tegoedbonnen


Cadeaubonnen voor bijvoorbeeld bol.com of de intertoys kennnen we inmiddels allemaal wel, en het staat bijna gegarandeerd dat de jarige er hier wel een paar van zou gaan ontvangen. Toch kan het best leuk zijn om een bon te geven, en ook hier kun je best origineel in zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bioscoopbon? Of een voor de dierentuin? Ook pretparken en actie parken verkopen tegenwoordig tegoedbonnen. Een super leuk idee dus!