Er zijn ontzettend veel mensen die graag wel eens wat veranderingen zouden willen aanbrengen. Van een nieuwe bank tot aan een verbouwing. Nu zijn dit vrij dure klussen om te realiseren. Er is echter een manier waarop je op een super toegankelijke manier kunt zorgen voor wat meer sfeer in huis. Dit is door wanddecoratie op te hangen. Tijd om je hier wat meer over te laten zien!

Waarom kiezen voor wanddecoratie?

We kunnen verschillende antwoorden geven op de vraag waarom het verstandig is om te kiezen voor wanddecoratie. Op de eerste plaats is het zeer toegankelijk, zelfs met een lager budget kun je prima wanddecoratie vinden voor in huis. Op de tweede plaats zorgt wanddecoratie voor een andere indeling in huis. De wanden ogen minder kaal en de focus wordt naar een bepaald punt getrokken. Daar komt ook nog eens bij dat wanddecoratie net even wat meer sfeer en kleur kan toevoegen in de woning. Hiervoor zorg je voor een uitstraling waar je je helemaal thuis zult voelen.

De beste soorten wanddecoratie

Als het aankomt op wanddecoratie zijn er talloze mogelijkheden om voor te kiezen. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de beste soorten wanddecoratie even voor je op een rijtje gezet:

  • Foto’s – persoonlijker dan dit ga je het echt niet krijgen. Door foto’s op te hangen zal je zorgen voor net even wat meer persoonlijkheid bij jou in huis
  • Canvas – canvas is een prima alternatief voor de mensen die geen glanzende oppervlaktes willen hebben en die zoeken naar iets anders dan alle andere soorten wanddecoratie
  • Foto op aluminium – deze optie is ideaal voor de mensen die op zoek zijn naar een moderne uitstraling voor bij hen in de woning.
  • Posters – hier kun je echt alle kanten mee op. Van je favoriete filmposter tot aan een fotoposter van een schitterend landschap.
  • Wandcirkel – een unieke manier om je huis op te fleuren.
  • Kunst – kunst kan een hoop doen voor bij jou in huis. Kies je voor een schilderij van de lokale schilder? Of ga je voor een replica van Monet voor boven de bank?
  • Foto op glas – dit is misschien wel het meest bijzondere om te kiezen. Een foto op glas is uniek en zal elke keer weer de aandacht kunnen trekken van iedereen die binnenkomt.

Korting op wanddecoratie?

Wist je overigens dan fotocadeau.nl onlangs gestart met het geven van kortingen voor haar klanten. Zo geldt er op dit moment een korting van wel 50% op alle muurcirkels! Wil je hier ook gebruik van maken? Gebruik dan de kortingscode MC50 (beperkt houdbaar).