Bier, pint, pils, of hoe je deze lekkere drank ook wil noemen: je hebt het in alle soorten en maten en het is een product dat door velen zeer wordt gewaardeerd en geconsumeerd. Thuis op de bank, met vrienden in de kroeg, tijdens een werkoverleg of gewoon gezellig op een terrasje: een biertje is welkom bij elke gelegenheid. Dus wat is er nu eigenlijk mooier dan een bierpakket als cadeau te geven of nog beter om als cadeau te ontvangen? Juist ja…niets!

Aan wie geef je een bierpakket cadeau?

Hebben je zus en zwager eindelijk hun eigen stekkie gevonden, geven ze een feestje en ben je op zoek naar een leuk cadeau? Of is de verjaardag van je beste vriend op komst en heb je geen idee wat je hem nu weer cadeau kan geven? Wordt de vader van je vriendin 50 en ben je totaal inspiratieloos? Cadeauwarenshop weet daar wel raad mee.

In het assortiment van Cadeauwarenshop, overigens ook te vinden tussen de meest populaire producten van de website, worden er diverse bierpakketten aangeboden voor ieder budget. Kortom: veel te besteden of ietsje minder, een bierpakket cadeau doen is voor iedereen mogelijk. Bij Cadeauwarenshop kun je voor alle typen en merken bier terecht, en voor alle soorten en maten bierpakketten: naast natuurlijk de smaakvolle bieren, omvat het ene pakket een barbecue grill, de ander een Playboy tijdschrift voor die ene vrijgezelle vriend, en weer andere pakketten komen inclusief feestelijke bieropeners of een stok kaarten. Flinke pretpakketten dus en inclusief alle ingrediënten die nodig zijn voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Je hebt besloten om een bierpakket cadeau te doen. Maar wat is nu de juiste keuze? Ben je misschien op zoek naar een specifieke biersmaak of favoriet biermerk om cadeau te doen? Dat komt mooi uit, want Cadeauwarenshop heeft bierpakketten van verschillende biermerken. Van Hertog-Jan tot Grolsch en van Heineken tot Bavaria. Voor ieder wat wils.

Niet alleen zijn de bierpakketten van Cadeauwarenshop uniek, ook zitten er nogal originele varianten tussen met een bepaald thema. Zo is er het “Abraham Dranken Dienblad Hertog-Jan” pakket, het ideale drank cadeau voor je vader of schoonvader die de mijlpaal van 50 jaren heeft bereikt. Het is een flink pakket met maffe accessoires, completer kun je het niet krijgen!

Dan is er nog het bierpakket voor de klusfanaat – bijvoorbeeld je vader – of voor je vriendin die bezig is haar nieuwe huis te verbouwen. Dit is het pakket met de naam “Bierpakket Klusbox XL Bavaria”. Het leuke aan dit pakket is dat het de vorm heeft van, je raadt het al, een klusbox, en dat er zelfs een kluspakket bevat met onder andere een Stanley mesje en een handboor. Dat is veel waar voor je geld en ontzettend origineel!

Voor een wat lager budget, maar zeker niet minderwaardig, kan er gekozen worden voor de  “Bierbox Heineken”. Kleinere pakketjes kunnen namelijk net zo leuk zijn, want voor een gezellige avond met vrienden is immers maar weinig nodig!

Last minute een cadeau regelen? Geen probleem!

Je hebt eindelijk het juiste bierpakket gekozen, maar stiekem maak je je zorgen over de verzending van het pakket. Het zou inderdaad zonde zijn als het pakket niet heelhuids zou aankomen. Bij Cadeauwarenshop wordt ervoor gezorgd dat het bierpakket veilig en wel aankomt, het pakket wordt namelijk stevig verpakt en verzonden. Ook worden alle cadeaus nog eens gratis ingepakt.

Ben je vergeten een cadeautje te kopen voor opa die morgen jarig is? Geen paniek. Er is altijd nog altijd de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Als je voor 14.00 bestelt, dan wordt het pakket de dag erna nog bezorgd. Kortom: reden genoeg om een bierpakket cadeau te doen of natuurlijk lekker voor jezelf te houden!