60_LED_3W_Spot_Light_eq_25W

U zeker horen en lezen veel over de voordelen en de voordelen van de energie-efficiëntie van LED light emitting diodes vs traditionele verlichting. Als je ze te vergelijken met andere energiebesparende verlichting methoden die beschikbaar zijn op de markt van vandaag, vindt u dat LED-verlichting is veruit de meest energiebesparende en slimme oplossing.

Hier zijn de top 5 voordelen van LED verlichting

1. Levensduur

Lang leven lang leven onderscheidt zich als de nummer één voordeel van LED-verlichting. en diodes hebben een uitstekende levensduur tijd verwachting van maximaal 100.000 uur. Dit is 11 jaar van continue werking, of 22 jaren van de exploitatie van 50%. Als u op de LED armatuur voor 8h per dag zou duren ongeveer 20 jaar voordat u hebben zou ter vervanging van de LED-lamp.

LED’s zijn anders dan standaard verlichting: ze echt niet burn-out en stoppen met werken als een standaard licht, bovendien de verlichting diodes uitstoten lagere uitvoer gedurende een zeer lange periode van tijd en geworden minder helder.

2. Energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie van vandaag meest efficiënte manier van verlichting en verlichting, met een geschatte energie-efficiëntie van 80% -90% in vergelijking met traditionele verlichting en conventionele gloeilampen. Dit betekent dat ongeveer 80% van de elektrische energie wordt omgezet in licht, terwijl een ca. 20% gaat verloren en omgezet in andere vormen van energie, zoals warmte. Terwijl traditionele gloeilampen bedienen bij 20% energie-efficiëntie, een 80% van de elektriciteit is als warmte verloren. Stel je het volgende scenario: als u gebruik van traditionele verlichting en hebben een elektriciteitsrekening van bijvoorbeeld US$ 100, dan US$ 80 van dat geld is gebruikt om warmte van de kamer, niet tot het licht! Met behulp van LED-verlichting met 80% rendement, de elektriciteitskosten zou ongeveer US$ 20 en u zou hebben bespaard ongeveer US$ 80. De lange operationele levensduur fungeert als een vermenigvuldigingsfactor en helpt te bereiken zelfs meer energie-efficiëntie, met name grootschalige en wanneer het denken in termen van stedelijke infrastructuurprojecten, zoals steden, spoorwegen en luchthavens.

3. Milieuvriendelijke

LED-lampjes zijn vrij van giftige chemische stoffen. Meeste conventionele fluorescentielampen lampen bevatten een veelheid van materialen zoals bijvoorbeeld kwik die gevaarlijk voor het milieu.

LED-verlichting bevat geen giftige materialen zijn 100% recyclebaar en zal u helpen bij het verminderen van uw carbon footprint door tot een derde. De lange levensduur periode hierboven betekent ook dat een LED-lamp bespaart materiaal en productie van 25 gloeilampen. EEN grote stap op weg naar een groenere toekomst!

4. Duurzaam kwaliteit

LED’s zijn uiterst duurzaam en gebouwd met stevige onderdelen die zijn zeer robuust en zelfs de ruwste voorwaarden kunnen weerstaan.

Omdat LED-lampjes zijn bestand tegen schokken, trillingen en externe effecten, ze maken grote buitenverlichting systemen voor ruwe omstandigheden en blootstelling aan weer, wind, regen of zelfs externe vandalisme, verkeer gerelateerde blootstelling van het publiek en bouw of productielocaties.

5. Nul UV emissies

LED-verlichting produceert kleine infrarood licht en bijna geen UV-emissies. Vanwege dit LED-verlichting uitermate geschikt is niet alleen voor goederen en materialen die gevoelig voor warmte doordat van het voordeel van weinig uitgestraalde warmte uitstoot, maar ook voor verlichting van UV-gevoelige objecten of materialen, zoals een in musea, galeries, archeologische sites enz.