Mannen en vrouwen verschillen op ontelbaar veel vlakken van elkaar. Hierbij kun je denken aan de interesses die zij hebben maar ook aan de manier van leven. Mannen houden er bijvoorbeeld van om te kijken naar een voetbalwedstrijd terwijl vrouwen over het algemeen liever samen met vriendinnen gaan winkelen. Gelukkig zijn er ook genoeg overeenkomsten om mannen en vrouwen bij elkaar te brengen. Maar de verschillen zijn altijd interessant om over te praten.

Eten en gezondheid

Als het gaat over eten dan zijn vrouwen vaak geïnteresseerd in gezond eten zoals superfoods. Bij gezond eten horen weinig calorieën en veel combinaties met groenten en fruit. Mannen zijn op dat gebied heel erg anders. Als het even kan wil een echte man graag een goed stuk vlees op zijn bord hebben. Barbecueën is één van die echte mannenzaken die mannen graag doen en dan het liefst zonder advies van een vrouw. Ook op het gebied van sporten zitten er grote verschillen tussen mannen en vrouwen. Een echte vrouwensport is bijvoorbeeld yoga. Mannen zijn eerder te vinden op of rond het voetbalveld. Bij mannenenzo kun je lezen over de verschillende sporten waar mannen zich voor interesseren. Ook lees je hier andere interessante verhalen met betrekking tot sport, eten, lifestyle en reizen voor mannen.

Uiterlijk

De grootste verschillen zijn op het eerste ook al te benoemen. Dit zijn natuurlijk de uiterlijke verschillen tussen mannen en vrouwen. Vrouwen houden ervan om veel kleren te hebben en gaan dan ook graag winkelen. Ook make-up speelt hierbij een zeer grote rol. Hierover kun je inspiratie en tips vinden bij Houseoflou. Voor mannen speelt make-up natuurlijk helemaal geen rol. Wel willen mannen zich ook graag goed kleden. Dit kan casual zijn maar ook formeel. Voor elke man is het aan te raden om minstens een goed pak, een getailleerd overhemd, een paar nette schoenen en neutrale goed zittende shirts te hebben. Als je hier als man goed mee kunt combineren dan kun je een vrouw mee op date nemen.