Het is bijna zover, één van uw beste vrienden is binnenkort jarig. Iedere keer is het weer hetzelfde feestje: een verkleedpartij. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ieder opeenvolgend jaar wordt het moeilijker en moeilijker om een origineel kostuum te vinden. Batman is al geweest, zo ook Superman. Zelfs Robbedoes en Kwabbernoot zijn de revue al meer dan eens gepasseerd. Daarom hebben wij hier een aantal ideeën op een rijtje gezet waar u misschien niet één-twee-drie aan heeft gedacht. Een heuse Saturday Night Fever-waardige bijvoorbeeld. Misschien bent u hiermee straks het middelpunt van het feest! Ook als het halloween is heeft u natuurlijk een nodig, die vindt u ook gewoon in onze collectie.
Strak in het trainingspak
Herleef de jaren ‘90 gabberscene met een neonkleurig trainingspakkie. Alom gedragen door de kale stampers, en wijd bekend bij iedereen die tiener was in de negentiger jaren. Met een stel afgetrapte Nike’s eronder bent u helemaal de blits op het feestje.
Het wordt heet onder de voeten
Of is het de disco fever? The Bee Gees zouden jaloers op u zijn als u komt opdagen in een spierwitte driedelige disco outfit. Een iconisch grote button-down kraag maakt het plaatje helemaal compleet. Pak swingend de nacht terug, en laat iedereen die heerlijke moves zien.
Stay groovy brother
Bloemenmotiefjes en bruine tinten overheersten de jaren ‘70 muziekwereld. Grote krullende haardossen en foute snorren maakten deze janboel af. Steel de show op ieder feest met een door Barry White geïnspireerd kostuum. Boogie down, or get out!
Of u nu kiest voor het trainingspak, de disco outfit of toch liever de Barry White-look, de verkleedpartij zal een gegarandeerd succes worden. Wees creatief en denk buiten uw kaders, en u zult versteld staan van de uitkomsten.