verjaardagscadeau

[daisycon_products view=”auto” stores=”6472,3606,950,7472,506,663,664,7707,7241,508,35,7751,8078″ stylesheet=”4″ search=”cadeau” amount=”100″ order=”abc” moreproducts=”0″]

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dat komt goed uit! Wij bij Cadeau Zoeken hebben ons uiterste best gedaan om de 10 beste verjaardagscadeaus op een rij te zetten. Elk cadeau is speciaal door ons geselecteerd en getest. Wij kunnen dus met zekerheid zeggen dat het cadeautje in de smaak zal vallen bij de jarige! Kies hieronder jouw verjaardagscadeau uit en maak zijn of haar verjaardag compleet!

10. Tijdschrift

Gemakkelijk, snel en bijzonder effectief. Iemand een tijdschrift cadeau doen voor zijn verjaardag is gegarandeerd een succes. Hij of zij kan met een de tijdschriftencadeaubon zelf uitkiezen welk tijdschrift ze een half jaar lang ontvangt. Op die manier denkt de jarige iedere week of maand weer aan dat fantastische cadeau dat jij hebt gegeven! Geef daarom vandaag nog een de Tijdschrift cadeaubon cadeau!

9. Canvas Cadeaubon

Op nummer tien staat de canvas cadeaubon. Je biedt hierbij de jarige de mogelijkheid om zelf uit te kiezen wat hij of zij aan de muur gaat hangen. Het leuke aan het cadeau is dat het een blijvende herinnering is waar de jarige op een dagelijkse basis naar kan kijken. Verder biedt de cadeaubon je flexibiliteit omdat je zelf kan bepalen voor wel bedrag je deze cadeaubon cadeau doet.

8. Indoor Skydiven

Wil je de jarige een belevenis geven die hij of zij nooit zal vergeten? Dan is indoor skydiven het verjaardagscadeau dat je moet geven. De windtunnel in het skydivecentrum in Roosendaal geeft je het gevoel alsof je uit een vliegtuig springt. Ideaal dus voor als je jouw vriend of vriendin eens kennis wil laten maken met het gevoel van een vrije val. Je hebt de mogelijkheid om meerdere sessies te doen en zal gegarandeerd de jarige de dag van zijn leven bezorgen!

7. Flowboarden

Spektakel op het water! Flowboarden is een geweldige activiteit om cadeau te doen. Door de kracht van het water wordt je omhoog geduwd. Als je eenmaal op je flowboard staat doet de adrenaline de rest. Een top cadeau waarbij je sportief bezig bent, onstpant en tegelijkertijd iets leert. Flowboarden is een geweldige cadeau om te krijgen en bijzonder leuk om te doen!

6. Champagne!

Wie houdt er niet van? Champagne is één van ’s werelds meest exclusieve dranken en past uitermate goed bij een verjaardag. Geef om die reden een heerlijke champagneproeverij cadeau. Jij en je vriend of vriendin kunnen dan heerlijk genieten van de beste Champagnes ter wereld en leren tegelijkertijd alles over exclusieve goddelijk vocht. Een heerlijk cadeau om te geven!

5. Diner in het donker (voor 2)

Restaurant Ctaste in Amsterdam biedt je wel een hele speciale mogelijkheid om te dineren. Dineren in het pikkedonker. Al je zintuigen staan op scherp. Smaken, geuren geluiden en aanraking zijn spannender dan ooit tevoren. Je wordt geholpen door mensen die zelf een beperking hebben in het zicht. Zij kennen de weg in het donkere restaurant echter feilloos en maken de avond tot een geweldige ervaring. Diner in het donker is een arrangement voor twee personen.

4. Ferrari rijden

Heeft jouw man of vrouw altijd al in een echte Ferrari willen rijden? Dan is dit zijn of haar kans! Dit spectaculaire verjaardagscadeau ligt nu binnen handbereik. De Ferrari 360 Modena heeft 400pk en gaat van 0 naar 100 in 4.3 seconden. Met een topsnelheid van ruim 290 kilometer per uur is dit het snelste verjaardagscadeau dat je kunt geven!

3. Porsche rijden

Is je man of vrouw meer fan van Porsche? Dan past dit verjaardagscadeau misschien beter. De Porsche 993 Carrera met ruim 300 pk is het paradepaardje van dit automerk. Het klassieke design en het geweldige geluid maken rijden in deze auto tot een geweldige ervaring. Deze Porsche gaat van 0 naar 100 in 5.6 seconden! Met een topsnelheid van boven de 270 kilometer per uur is dit misschien niet het snelste cadeau maar wel het leukste!

2. Parachutesprong

Wil je iemand echt verrassen en tegelijkertijd hem of haar de stuipen op het lijf jagen? Dan is een parachutesprong als verjaardagscadeau ideaal! Van enkele kilometers hoogte spring je uit een vliegtuig en binnen enkele minuten sta je weer met beide benen op de grond. Met snelheden tot 190 kilometer per uur recht naar beneden en een adrenaline niveau van boven de 100% is dit het spannendste cadeau dat je kan geven!

1. Ballonvaart

De beleving die een jarige nooit zal vergeten! De tocht door de lucht, over bomen en daken is mogelijk één van de mooiste en leukste activiteiten die je in Nederland kan doen. In de vroege ochtend wordt de ballon opgewarmd en vlak voor zonsopgang stijg je op. De wind door je haren, je hoort de vogels fluiten en hoog boven de huizen zweef je heerlijk door de lucht. Een echt verjaardagscadeau vol met nieuwe indrukken, ontspanning en verbazing!