Het is een terugkerend moment in het jaar, het uitzoeken van een geschikt voor je vriendin haar verjaardag. Elk jaar begin je ongeveer twee maanden van te voren hints te vragen die jouw leven net een stukje makkelijker zouden moeten maken. Je probeert onopvallend aan haar te vragen wat ze voor haar verjaardag zou willen hebben.

Helaas is het zo dat er vaak een semi bevredigend antwoord wordt gegeven waar je als man (of vrouw) maar half wat aan hebt. En om nu net als vorig jaar weer aan te komen met een doos chocolade of en bos bloemen, dat zie je niet zo zitten. Kortom je raadpleegt de grootste encyclopedie ter wereld en bent mogelijkerwijs deze pagina terecht gekomen: je bent ten slotte op zoek naar een verjaardagscadeau voor je vriendin.

De ‘verjaardagscadeau vriendin’ uitdaging

Wat is leuk om te geven? Waarvan je zeker weet dat het goed wordt ontvangen? Wat brengt ze niet terug? Wat is haar stijl? Welk cadeau valt in de smaak. Kortom wat is het perfecte verjaardagscadeau voor je vriendin? Uiteraard doe je iedere vrouw veel plezier met de eerder genoemde bloemen of chocolade. Jij wil alleen dat kleine stapje extra voor haar zetten.

Je vriendin hecht veel waarde aan een cadeau wat ze altijd bij zicht kan dragen. Een cadeau voor haar in de vorm een ketting, armband of ring zorgt voor een lange en blijvende herinnering. En hoewel deze producten in werkelijkheid vaak slijten wordt de waarde van deze cadeaus in emotioneel opzicht in de loop der tijd allen maar meer waard.

Vergeet niet: bij een verjaardag hoort meer dan alleen een verjaardagscadeau. Je vriendin voor haar verjaardag meer dan één cadeau geven is wat deze dag voor haar bijzonder zal maken. Begin de dag met een heerlijk ontbijt op bed, met een croissant, verse jus en een eitje. Haar dag kan dan al niet meer stuk. Iedereen houdt er ten slotte van om verwent te worden en vrouwen in het bijzonder.

Altijd nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor je vriendin? Kijk dan eens bij! De leukste cadeaus op een rijtje!