Voor veel stelletjes is de romantiek naar verloop van tijd wat verdwenen. Gelukkig zijn er veel manieren om je relatie nieuw leven in te blazen! Één van de manieren om dit te bereiken is door je partner een spannend seksspeeltje cadeau te doen. In onderstaand artikel geven we je graag wat handige tips om je seksleven weer spannend te maken!

Seksspeeltje als cadeau

Is je liefdesleven saai en eentonig? Dan kan het zeker geen kwaad om eens een speeltje te gebruiken. Deze speeltjes zijn er in alle vormen en maten, en kunnen gebruikt worden door zowel mannen, als vrouwen. Neem bijvoorbeeld de vibrator; dit bekende trillende speeltje is er in honderd verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedereen wel een prettige vorm of variant bij zit. Ook zijn er vibrators die geschikt zijn om tijdens de seks te gebruiken, waarbij zowel de man als de vrouw de prettige stimulatie ervaren.

Gebruik eens glijmiddel

Het is al lang niet meer zo dat glijmiddel alleen gebruikt wordt door mensen die het nodig hebben. Door de enorme variatie aan glijmiddel op de markt is er voor iedereen wel wat te beleven. Zo heb je bijvoorbeeld glijmiddel met een smaakje, verwarmend glijmiddel of glijmiddel om je (partners’) orgasme uit te stellen. Door het gewoon uit te proberen ontdek je vanzelf wat voor jullie werkt!

Anonieme bezorging

Vind je het toch wat genant of spannend om een of te bestellen voor jou en je partner? Nergens voor nodig! Bij bekende webshops zoals Seksspeeltje.com kun je namelijk ‘anoniem’ bestellen, waardoor je bestelling in een discrete simpele bruine doos geleverd wordt. De doos wordt niet voorzien van een afzender en een logo van de webshop. Hierdoor zal niemand er achter komen wat jij besteld hebt, en blijft het tussen jou en je partner!