Het is op het moment van schrijven November 2016 en de feestmaanden komen er weer aan. Dit zijn vaak geweldige maanden maar het zijn ook de maanden waarin je een flink beroep moet doen op je creativiteit. Je moet namelijk cadeaus bedenken voor iedereen en dat wordt elk jaar moeilijker. Doordat je ieder jaar aan deze mensen cadeaus geeft wordt de keuze van cadeaus steeds beperkter. Je wil echter niet met een afgezaagd cadeau aankomen wat iemand anders ook al heeft gegeven, of erger nog, wat je vorig jaar al hebt gegeven. Het cadeau dat je geeft zorgt voor een indruk, en zeker als je een oogje hebt op degene die je een cadeau gaat geven zal je met een spetterend cadeau moeten komen. ‘’Maar wat moet ik nou kopen?’’ hoor ik je denken. Lees gauw verder, wij bedenken een leuk cadeau voor je dat zou modern is dat het in 2017 nog steeds geweldig is.
Voor het hogere segment
Als jij je bevind in een relatief hoog salarissegment en je bent wel bereid wat geld uit te geven aan dit cadeau kan je gaan voor een prachtige iPhone. Het hoeft niet eens een gloednieuwe te zijn, want zien er ook fantastisch uit, en dat scheelt toch een paar centen. Een andere leuke optie is een gadget, heel modern en helemaal 2017. Ga voor een leuke bluetooth device of een waveboard, ook leuk!
Uitstapje
Iets wat het altijd goed doet als cadeau is een waardebon voor een uitstapje. Dit is op zichzelf niet zo origineel maar je kan er natuurlijk een leuk verhaal omheen maken. Het idee al helemaal voor degene die het ontvangt uitstippelen en misschien een raadseltje ervan maken. Leuk en spannend, wat wil je nog meer in deze spetterende feestmaanden?!