Wie wil er zijn kleinkinderen nou niet af en toe verwennen? Maar wat zullen ze leuk vinden? Wat hebben ze nog niet? De inspiratie raakt af en toe op. Daarom hier een lijst met 5 super uitdeelcadeautjes die je wellicht op ideeën brengt!

1. Slijm
Slijm is al jarenlang populair en het blijft een van de meest simpele, maar geweldige cadeau’s voor kinderen. Je handen lekker vies maken met slijm terwijl het slijm rare geluiden maakt. Succes gegarandeerd!
2. Groei-ei met dino
Hoe spannend is dat? Je krijgt een ei die je in het water moet zetten en na een aantal uur komt er een echte dino uit! Met deze dino kan natuurlijk ook gespeeld worden.
3. 10-Kleurenpen
Zowel leuk voor jongens en meisjes, één pen met tien verschillende kleuren. Om thuis te gebruiken of mee naar school te nemen. Binnen de kortste keren wil iedereen zo’n pen!
4. Mini-Vinger Projector
Leuk voor op een kinderfeestje of gewoon thuis. Schuif de projector om je vinger en je kunt met je licht schijnen. Er wordt vast meteen gevraagd of het licht uit mag.
5. Fopkauwgom
Voor de grapjassen in de familie is dit een topcadeau. Voor je het weet krijgt de hele familie kauwgom aangeboden, maar oh nee! Er zit geen kauwgom in, maar een kever. Misschien trapt de juf er ook wel in?

Hopelijk heeft dit je op een leuk idee gebracht. Alle hierboven genoemde uitdeelcadeautjes zijn te bestellen bij lobbes.nl, waar ze nog veel meer cadeau’s hebben. Zeker een bezoekje waard dus!

Een ander leuk Uitdeelcadeau is de nieuwe Aurousapp voor gratis en onbeperkt muziek!

? wanneer en waar je maar wilt? Dat kan met de nieuwe app genaamd “Aurous”. Aurous word vaak vergeleken met Spotify alleen kost Aurous geen geld. Je kan met Aurous al je muziek zoeken en direct afspelen terwijl je het nummer ook download en dus offline kunt luisteren waar je maar wilt!
Met Aurous kun je al je playlists van diensten zoals Itunes,Spotify en Youtube gemakkelijk uploaden. Download de muziek app nu! Je kunt natuurlijk ook je tijd doorbrengen op cadeau-zoeken.nl u bent van harte welkom.