Tegenwoordig is bijna iedereen wel in het bezit van een smartphone. Als je veel gebruik maakt van jouw smartphone, wil je natuurlijk niet dat deze wordt beschadigd. Daarom is het verstandig om te investeren in een case of telefoonhoesje. Natuurlijk kun je ook een mooi, exclusief hoesje cadeau doen.

Hoesjescases.nl is al meer dan 10 jaar de expert op het gebied van beschermende artikelen voor smartphones. Welk telefoonmerk je ook bezit, Hoesjescases.nl heeft beschermende artikelen in alle soorten en maten in het assortiment, waaronder hoesjes voor de iPhone of de Samsung j5. Je hebt keuze uit talloze designs. Er zit dus altijd iets tussen dat bij jou past. Naast telefoonhoekjes en cases zijn ook telefoonaccessoires bij deze webwinkel verkrijgbaar.

Gratis verzending


Bij Hoesjescases.nl kun je hoesjes van topkwaliteit kopen voor een voordelige prijs. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over hoge verzendkosten. Jouw bestelling wordt namelijk altijd gratis verzonden. Wanneer je bij een hoesje, telefooncase of accessoire besteld zullen de medewerkers van Hoesjescases.nl ervoor zorgen dat je het zo snel mogelijk in huis hebt. Hoesjescases.nl verzendt naar adressen binnen Nederland en België.

Voor 17.00 besteld: de volgende werkdag in huis


Op Hoesjescases.nl kun je op je gemak een mooi hoesje uitzoeken. Het is mogelijk op ieder tijdstip een bestelling plaatsen. Bestellingen die voor 17.00 geplaatst en betaald zijn worden altijd dezelfde dag nog afgehandeld. Dit betekent dat de bestelde producten al de volgende dag bezorgd kunnen worden. Dit geldt alleen voor adressen binnen Nederland. De levertijd voor bestellingen die naar België verzonden moeten worden, is iets langer. Belgische klanten kunnen hun bestelling binnen drie tot vijf werkdagen verwachten.