Ken je iemand uit je familie of kennissenkring die al heel lang probeert te stoppen met roken? Van nicotinepleisters, zuigtabletten tot medicijnen, niets heeft tot blijvende successen geleid. Jij wilt deze persoon graag helpen, omdat jullie beiden ervan overtuigd zijn dat roken schadelijk is en uiteindelijk tot gezondheidsklachten gaat leiden. Heb je wel eens aan de elektronische sigaret gedacht? Veel mensen vinden hier baat bij en kunnen door te vapen op een gecontroleerde en stressloze manier van hun rookverslaving afkomen. Natuurlijk is de e-sigaret zelf ook niet echt gezond te noemen, maar in vergelijking met de klassieke sigaret scoort elektronisch roken toch heel wat beter. Help je vriend of familielid bij het stoppen met roken en geef een Justfog q16 cadeau. Je bestelt een complete Justfog q16-starterset eenvoudig online bij Damp-e.nl.

Voordelen van e sigaret

Vapen, oftewel roken van een elektronische sigaret, mag je zien als een tijdelijke oplossing tijdens het hele proces van stoppen met roken. In een klassieke sigaret zitten honderden verschillende stoffen, waarvan een aantal aantoonbaar schadelijk voor de gezondheid zijn. Dit geldt niet alleen voor de roker zelf, maar ook voor mensen die in de onmiddellijke nabijheid verkeren. Allereerst bevat een sigaret nicotine, een stof waarvan bekend is dat het zeer verslavend is. Daarnaast zijn het stoffen als teer en andere bestanddelen die aantoonbaar slecht voor de gezondheid zijn, onder meer door hun kankerverwekkende werking. We zullen niet zeggen dat een e-sigaret een gezond alternatief voor roken is. Echter, elektronisch roken maakt stoppen én volhouden een stuk gemakkelijker.

Wat biedt een Justfog q16-starterspakket?

De Justfog q16 elektronische sigaret is compact en gemakkelijk mee te nemen. Als je wilt vapen, inhaleer je alsof je een sigaret rookt. De Justfog q16 bestaat uit een tank met een inhoud van 1,9 ml en een J-Easy  9-batterij met een vermogen van 900 mAh. Zelfs al rook je per dag veel e-sigaretten, je batterij hoef je in de regel pas na 24 uur op te laden. Je kunt dit doen met de bijgeleverde micro-USB kabel. In de Justfog q16-tank doe je een van onze E-liquids. Wij leveren E-liquids in verschillende smaken en samenstellingen. Bij je starterspakket krijg je ook twee coils van organisch katoen. Deze coils plaats je in de tank. De coils raken verzadigd met E-liquid, dat door invloed van elektriciteit van de batterij verdampt, waardoor je het kunt vapen. Hou er rekening mee dat een coil ongeveer één tot twee weken meegaat.

Justfog q16 helpt bij het stoppen

Sommige mensen kunnen van de ene op de andere dag stoppen met roken. Bij andere mensen werkt langzaam afbouwen veel beter. Veel mensen hebben niet alleen behoefte aan nicotine, maar voelen zich onthand als ze niets in de handen hebben. Hier kan een Justfog q16 e-sigaret uitkomst bieden. Door te kiezen voor E-liquids met meer of minder nicotine kun je in je eigen tempo je nicotinebehoefte omlaag  brengen. Door het ruime assortiment aan goed smakende E-liquids en het gebruiksgemak van de Justfog q16 is de kans groot dat stoppen met roken deze keer wél tot een succes zal leiden.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.