Heb je al weleens gehoord van detox thee? Detox is een afkorting die gebruikt wordt voor het woord ‘detoxificatie’ oftewel ontgiften. Door verkeerde voeding, stress en medicijnen ontstaan er afvalstoffen die uit je lichaam gevoerd moeten worden. Voldoende vocht opnemen kan helpen bij het afvoeren van deze afvalstoffen. Producten zoals speciale thee kun je gebruiken om de reiniging van je lichaam te ondersteunen.

Als je een detox-kuur wilt volgen, kun je bij SLIMTEA de detox thee kopen in verschillende kuurverpakkingen. In deze verpakkingen zit genoeg kruidenthee voor een kuur van 14 of 28 dagen. Het is ook mogelijk om de combinatie van de Detox PRO reiniger en de Weight Support aan de schaffen. Dit is een twee-in-één reinigingsprogramma.

Bestellen bij SLIMTEA teatox

Op Detoxthee.nl kun je alle producten vinden van de producten in het aanbod van SLIMTEA teatox. Hier staat ook aangegeven hoe en in welke mate je het product gebruikt moet worden. De teatox kun je snel in huis halen met SLIMTEA. Als je doordeweeks voor 17.00 een bestelling plaatst, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je kunt jouw bestelde producten dus al de volgende dag verwachten.

Vanaf een bedrag van €20 worden er geen verzendkosten geregeld. Dit geldt alleen voor adressen binnen Nederland. Je kunt bij deze webwinkel afrekenen met iDEAL of Klarna. Met iDEAL betaal je online via je eigen bank. Met Klarna heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen.