qualy_sleutelkastje_2_olifanten_grijs-blauw (1)Sleutels lijken wel een gaven te hebben: je bent ze namelijk altijd zoek, vooral als je haast hebt lijkt jouw sleutelbos spoorloos te zijn verdwenen. Hier is gelukkig een oplossing voor, namelijk een sleutelkastje! Na het aanschaffen van een sleutelhouder plaats je de sleutels automatisch in het kastje. Omdat je ze nu altijd opbergt op dezelfde plek zou je de sleutels niet meer verliezen. Ben jij nog steeds niet in bezit van dit kastje? Breng er maar snel verandering in en verlies nooit meer je sleutel of sieraden!

Het kastje als versierende oplossing

Het kastje dient als veel meer dan een opbergplaats voor je sleutels. De kastjes die in verschillende vrolijke en geinige modellen te verkrijgen zijn staat ook beeldig in een warm huis. Op het sleutelkastje kun je ook veel meer kwijt dan alleen je sleutels, zo kun jij bijvoorbeeld ook je sieraden en de hondenriem plaatsten in het kastje. Dat een kastje voor je sleutel geen overbodige luxe is zou inmiddels al duidelijk zijn. Het is een zeer praktische oplossing en daarnaast ook zeer decoratief! Ook het plaatsen van zou geen zwaar klusje zijn. Kortom: een leuk decoratie in het huis met een functioneel extraatje!

Verschillende modellen voor opbergplaats voor sleutels

De kastjes voor de sleutel heb je in verschillende soorten en maten. Dit is erg handig want zo vind je er vast en zeker eentje die jou aanspreekt! Zo heb je naast het standaard plankje voor de sleutels ook die jouw sleutels bewaken. Alle modellen hebben wel een ding gemeen: ze zijn allemaal handig en helpen je jouw sleutels niet meer te verliezen!
Ook is dit kastje erg geschikt voor sieraden. Zo hoef jij niet meer eindeloos te zoeken in bakken naar je favoriete ring!