Sim only abonnement worden steeds vaker afgesloten. Wanneer men op zoek is naar data, belminuten en sms’jes, wordt het meest voor sim only gekozen. Het is ook mogelijk om voor telefoon abonnementen en prepaid te kiezen, maar over het algemeen is sim only dus de meest populaire keuze.

 

Ben je niet voor jezelf op zoek naar een abonnement, maar voor een ander? Het wordt niet vaak gedaan, maar het zou een origineel cadeau zijn: een sim only abonnement. Waar let je op bij een sim only voor jezelf of een ander? Dat lees je hier!

Groot aanbod

Het eerste wat je zal merken wanneer je op zoek bent naar een sim only abonnement, is dat het aanbod groot is. Er zijn veel providers en abonnementen. Dat zorgt er voor velen voor dat de keuze lastig wordt gemaakt.

 

Uiteindelijk ben je natuurlijk op zoek naar het beste sim only abonnement. Alleen door sim only vergelijken kun je tot het beste sim only abonnement komen die voor jou geschikt is. 

Op welke punten vergelijken?

Zoals hierboven staat beschreven is het vergelijken van abonnementen de meest geschikte manier om tot jouw beste sim only te komen. Waar dien je dan op te letten?

 

  • Hoeveel data, belminuten en/of sms’jes heb je nodig in jouw abonnement? Filter op basis daarvan om tot een geschikt abonnement te komen.
  • Wat is je budget? Hoeveel je maandelijks kunt uitgeven is een grote factor.
  • Voor hoelang wil je een contract afsluiten? Tweejarige abonnementen zijn het voordeligst, maar sommigen willen liever kortere contracten.

 

Natuurlijk zijn er nog meer punten, zoals providers en 4G of 5G internet. natuurlijk is het aan jou om te bepalen waar je op wilt vergelijken om tot jouw favoriete sim only te komen!

Sim only als cadeau?

Zeker niet gebruikelijk, maar als je weet dat een ander nog een abonnement voor hun telefoon nodig heeft, zou je diegene kunnen verrassen met een sim only! Het is dan wel aangeraden om van te voren bij diegene te informeren wat voor bundel diegene wilt. Misschien heeft diegene recentelijk zelf al een abonnement afgesloten. Daarom is het verstandig om dit altijd van te voren te bespreken!