Als bedrijf wil je natuurlijk goede relaties opbouwen, maar ook onthouden worden. Dan is het ontzettend effectief om relatiegeschenken te geven. Vooral geschenken voor thuis hebben effect, want daar worden ze het meest gebruikt en dus gezien. Wij hebben ze meest effectieve, leuke relatiegeschenken voor thuis voor je op een rijtje gezet. Dan blijf jij straks lang hangen in het geheugen van je relatie!

Speelkaarten

Thuis is de plek om samen met je familie of partner te komen en om gezellig samen tijd door te brengen. Een spelletje maakt het nog leuker! Daarom is speelkaarten bedrukken een origineel en leuk idee voor wie iets voor thuis wil geven.

Voor op kantoor

Een pen, notitieboekje of organizer. Dat klinkt meer als iets voor op kantoor. Maar veel mensen hebben thuis ook een kantoortje, of in elk geval een plekje om de administratie te doen en om eventueel thuis te werken. 

Feestje

Een feestje op zijn tijd moet kunnen. En als jij mensen bij jou thuis uitnodigt, wil je natuurlijk ook dat je huis er feestelijk bij staat. Daarom is het altijd handig en leuk om versieringen zoals vlaggetjes en ballonnen te bedrukken en te geven. Die kun je overigens ook altijd zelf bij jouw bedrijf gebruiken wanneer er iets te vieren is! 

Summertime!

Hoe gezellig is het om in de zomer lekker lang te tafelen in de tuin met vrienden en familie? Voor de barbecue freaks is het dan ook leuk om mooi barbecue gerei te laten graveren. Dat staat erg professioneel en is iets wat enorm gewaardeerd wordt! Maar ook kleinere geschenken zoals kaarsjes doen het goed. 

Decoratie

Haast iedereen, maar vooral toch vrouwen, houden ervan hun huis helemaal gezellig in te richten. Met allerlei decoratieve kleinigheidjes. Kaarsjes, lichtjes maar ook keukengerei valt haast altijd wel in de smaak bij deze doelgroep. Geef zo’n geschenk op zichzelf, of maak het tot een gezellig setje, als het wel wat meer mag zijn!