Refurbished iPhone kopen? Hier is wat je moet weten

Ben je aan het rondkijken voor een refurbished iPhone? Dan is het handig om een aantal zaken te weten. Een refurbished iPhone is namelijk iets anders dan een tweedehands telefoon. Een refurbished iPhone is gereviseerd. Dat betekent dat hij voordat jij ‘m aanschaft is schoongemaakt, geupdate en dat defecte onderdelen zijn vervangen. Dit betekend dat de aankoop van een dergelijke iPhone veiliger is dan de aankoop via bijvoorbeeld Marktplaats. Je hebt daarnaast garantie.

Kwaliteit van je refurbished iPhone

Partijen bieden iPhones aan van verschillende typen kwaliteit. Zo heb je ipPhones die eruit zien als niet, maar zijn er ook iPhone met duidelijke gebruikerssporen. Let dus goed op wat je aankoopt. Ga je voor de goedkoopste variant dan heb je waarschijnlijk een duidelijk gebruikte telefoon. Je kunt ook kiezen voor premium kwaliteit. Je refurbished iPhone ziet er dan uit als nieuw. Hij is niet van echt te onderscheiden. Er zijn partijen waar je de keuze hebt uit verschillende soorten kwaliteit. Er zijn ook partijen die enkel voor premium kwaliteit gaan zoals 123smartphonedeal.nl.

Deze advertorial is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.