Na een lange dag te hebben gewerkt wil je partner de mogelijkheid hebben om even heerlijk tot rust te kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan een boekje lezen in bad, op bed haar favoriete serie bekijken, genieten van de zonsondergang met een goed glas wijn, enzovoorts. Om je partner te verrassen kun je voor een kleine verbouwing in je woning zorgen, waarmee je een heuse ontspanningsruimte voor je partner creƫert. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over het laten plaatsen van een sauna of een hottub? Dergelijke elementen zijn steeds goedkoper geworden, waarmee ze direct een stuk toegankelijker zijn!

Een hottub in de tuin plaatsen

Geniet van je eigen hottub terwijl de zon langzaam aan de horizon verdwijnt, door de hottub in je tuin te plaatsen. Veel mensen hebben niet voldoende ruimte in huis om de hottub in huis kwijt te kunnen, waardoor de tuin hier de ideale oplossing voor vormt. In de tuin is altijd voldoende ruimte voor een kleine sauna of hottub. Houd er rekening mee dat de hottub wel onder een overkapping geplaatst moet worden om deze ook in de herfst- en wintermaanden te kunnen gebruiken. Je wilt immers voorkomen dat er regenwater of sneeuw bij de hottub komt. Een hottub kopen doe je tegenwoordig heel eenvoudig online.

Je partner verrassen met een hottub

Een hottub of sauna plaatsen is niet iets wat je binnen een paar uur geregeld hebt. Om je partner op een leuke manier te verrassen kan het een idee zijn om vooraf verschillende middeltjes voor de hottub cadeau te geven als stille hint. Denk bijvoorbeeld aan sop voor de hottub, reinigingsmiddelen voor de hottub, enzovoorts. Zo voelt het als een cadeau voor je partner, zonder dat je de hottub in het geheim moeten laten plaatsen.