De winter staat weer voor de deur, de winterjassen komen weer uit de kast en de donkere winteravonden zullen niet lang meer op zich laten wachten. De winter is een donkere en koude periode en voor de meeste mensen niet het favoriete seizoen van het jaar. Maar om een , zijn er genoeg leuke cadeaus om je humeur te verbeteren en om je warm te houden.

1. Warme kleding. En dan geen simpele trui of een niet charmante thermo legging. Een leuk winters cadeau is bijvoorbeeld een paar lekkere pantoffels of een warme trui met een leuk winters patroontje. Ook is een ‘onesie’ natuurlijk de perfecte oplossing om het deze winter niet koud te krijgen.

2. DVD’s of boeken. Niks is lekkerder dan in de winter lekker bij de openhaard zitten met een goed boek. Als je niet van lezen houdt, kan je natuurlijk ook lekker op de bank onder je dekentje de hele dag films kijken. In plaats van DVD’s kopen, is een Netflix abonnement ook een extreem goede aanwinst om onbeperkt series en films te kijken zonder veel geld kwijt te zijn. Als je goede boeken of genoeg films hebt, is er eigenlijk geen rede meer om de kou in te gaan.
hoi

3. Theepakket. Een goede manier om op te warmen in de winter is om een kopje thee te drinken. Je kan je handen warm maken aan het warme kopje en de thee geeft je lichaam een warm gevoel van binnenuit. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten thee en smaken verschillen. Maar een echte heerlijke winterse thee is . Deze kruidige thee wordt gemaakt met melk en geeft een heerlijke romige, kruidige smaak om mee op te warmen.

4. Snoep. Eigenlijk is snoepen natuurlijk niet gezond en zouden we het niet moeten doen, maar de verleiding is zo groot. Met name in de winter neemt de behoefte aan snoepen toe en dan voornamelijk door de supermarkten die vol liggen met chocolade en pepernoten. Zo af en toe lekker snoepen kan geen kwaad en een klein winter vetlaagje helpt je juist warm te houden. Thee en chocolade kunnen natuurlijk goed gecombineerd worden om een lekker rust- en opwarm moment te creëren.

5. Kaarsen. De dagen worden steeds korter, het wordt vroeg donker en pas laat licht. Om in huis een gezellige knusse sfeer te creëren is het altijd leuk om wat kaarsjes aan te steken. Ook extra lampjes zoals kerstverlichting zorgt voor een vrolijke sfeer in huis terwijl het buiten donker en koud is.

Het leukste cadeau is natuurlijk om al deze cadeaus te combineren en er een winterpakket van te maken. Wat is er nou lekkerder dan thuiskomen in een gezellig huis met lichtjes en kaarsjes, om dan snel je warme onesie aantrekken, lekker op de bank te gaan zitten en onder het genot van een kopje thee en lekkere chocolade een boek te lezen of een film kijken.