Mijn goede vriendin Els is komende vrijdag al weer 32 en ik moet echt een leuk cadeau voor haar gaan vinden. Ik weet dat Els veel houdt van sieraden en accessoires. Ik zal specifiek op zoek gaan naar leuke armbandjes. Ik weet dat ze een fervent verzamelaar is van originele armbandjes. Dus ik ging maar alvast zoeken op het internet want ik weet nu al dat ik geen leuke originele sieraden in de binnenstad ga vinden zeker niet bij de grote ketens zoals HEMA of de Bijenkorf en ook niet bij de lokale juwelier.

Na wat googelen en wat webshops bezocht te hebben bleef ik steken bij de webwinkel met de intrigerende naam ikbensieraden.nl. Wat vooral opviel in de eerste plaats was de originaliteit van de sieraden en in de tweede plaats de zeer scherpe prijs.

-> Originele zilveren armbandjes goedkoop alleen bij ikbensieraden

Ik koos uiteindelijk voor chic zirkonia bloem dames armband. Die vond ik met kop en schouders boven de rest uitsteken al waren de overige zilveren armbandjes ook zeer fraai te noemen.

Maar daar wou ik het niet bij laten. Nu weet ik dat Els enorm fan is van Ibiza. Eigenlijk alles wat met dit eiland te maken heeft. En wat wil het toeval bij ikbensieraden hebben ze heuse Ibiza armbandjes. Dat lijkt me dan bij uitstek een uitermate geschikt cadeau voor haar.

-> IBIZA armband; ikbensieraden.nl website

Hier koos ik voor de ibiza armband leren 3 lagen. Wat een fraaie leren armband is dit zeg maar lekker kleurrijk en bijzonder dankzij de Ibiza stijl. Echt een opvallend in positieve zin sieraad dat zeker goed bij Els zal passen bij haar stijl outfits.

Enfin, ik had de sieraden binnen een dag al in huis dus ruim op tijd voor de verjaardag. Benieuwd of het in de smaak gaat vallen bij Els? Houd deze blog dan zeker in de gaten.