Valentijnsdag komt er weer bijna aan en wat is er nou leuker dan je vrouw of vriendin te verrassen met een leuk en spannend cadeau. Je kunt natuurlijk kiezen voor de standaard valentijnscadeau’s als rozen en chocolade, maar je kunt ook een cadeau kiezen waar je zelf als man ook iets aan hebt.

Spannende cadeau’s voor je partner

Zo zijn er op de pabo website leuke en spannende cadeaus verkrijgbaar, waardoor jullie een spannende valentijnsnacht kunnen beleven. Denk aan mooie en sexy lingerie, spannende speeltjes voor in bed, een leuk vragenspel met opwindende opdrachten, zo leer je je partner pas echt kennen en kom je misschien wel achter de geheime fantasie van je partner. Hier krijgt jullie relatie weer een boost van en kunnen jullie weer meer gaan experimenteren met elkaar. Kijk hier voor een leuke korting op spannende producten van pabo. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Spannende kleding voor rollenspellen, maar als dit niet je ding is zijn er nog vele andere producten. Een mooi lingeriesetje houd iedereen wel van, je partner kan vast niet wachten op deze uit te trekken, waardoor het een echt onderdeel van jullie voorspel wordt.

Vragenspel met partner

Wanneer je niet meteen het bed wilt induiken met je partner zijn er gelukkig ook vele andere romantische opties, zoals een leuk vragenspel. Hiermee heb je zelf in de hand of je het gezellig wilt houden of iets spannender wilt maken. Er zijn verschillende vragenspellen met verschillende onderwerpen te koop. Zo zijn er ook varianten met opdrachten zoals het bekende ‘doen, durven of de waarheid’ en vele andere soorten. Er zit dus vast wel iets bij wat jullie leuk vinden ter afwisseling van een normale vrijdag avond. Vergeet de kortingscode niet te gebruiken en veel plezier!