Als er binnen uw omgeving een baby geboren is wilt u de ouders hiervan natuurlijk een cadeau geven. Omdat u iets speciaals wilt geven zoekt u een origineel kraamcadeau. Als u niet creatief bent is dit best moeilijk en kan dit veel tijd in beslag nemen. De belangrijkste tip die wij u kunnen meegeven is dat u het een persoonlijk origineel kraamcadeau maakt. Door eventueel tekst te graveren in het cadeau dat u geeft maakt u het een stuk persoonlijker voor het net geboren kind. In dit artikel gaan wij dieper in op verschillende soorten kraamcadeaus die er zijn en bespreken we ten slotte nog wat u ongeveer kwijt zal zijn aan een origineel kraamcadeau.

Origineel kraamcadeau: verschillende soorten


Mocht u dit nou een leuk idee vinden en dit graveren inderdaad willen doorzetten, dan heeft u alsnog een keuze die u moet maken. Zo zijn er ontzettend veel verschillende soorten cadeaus waar u uit kunt kiezen. Enkele voorbeelden van een origineel kraamcadeau waar u aan moet denken zijn: een persoonlijke kerstbal, een spiegel, een award, glasbokaal of gegraveerde glazen met namen erin. Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar zo zijn er veel meer opties waar u uit kunt kiezen. Bedenk dus van te voren goed wat u het best vindt passen bij het pasgeboren kind.

Wat zijn de totale kosten?


De totale kosten voor een origineel kraamcadeau kunnen flink verschillen. Het ligt er natuurlijk aan of u kiest voor het graveren of u het juist niet zo persoonlijk wilt maken. Dit kost namelijk wel meer geld. Daarnaast heeft u nog de keuze uit meerdere voorwerpen. Een spiegel is bijvoorbeeld een stuk duurder dan een kerstbal. Zonder graveren moet u denken aan gemiddelde prijs van €25,- voor een origineel kraamcadeau.