Het is binnenkort weer vaderdag en ik moet nog een cadeau vinden voor mijn vader Cees. Weet je waar mijn vader echt een pest hekel aan heeft? Strijken. Vind ie echt helemaal niks. Hij scheldt zeer weinig hoor maar als ie moet strijken dan hoor ik hem altijd vloeken. Enfin, wat beter dan dit straks voorkomen met geheel strijkvrije overhemden. Ja het bestaat. Er zijn vandaag de dag in 2018 strijkvrije overhemden op de markt. Dit zijn overhemden van speciale materialen die zo gefabriceerd zijn dat strijken eigenlijk bijna niet meer nodig is. Het kan wel daar niet van maar strikt noodzakelijk is het ook weer niet.

Ik ging dus zoeken op Google naar speciale strijkvrije overhemden. Al snel kwam ik uit op de website van specialist Hemdvoorhem.nl. Zij zijn de expert in de Benelux als het aankomt op strijkvrije overhemden.

-> Hemdvoorhem.nl: Strijkvrije overhemden winkel

Enfin, ik koos uiteindelijk voor een stijlvol overhemd van het merk OLYMP. Dat vind ik wel passen bij mijn vader zijn stijl.

Daarnaast wilde ik dan nog goed gedegen ondergoed vinden, want daar is de beste man eigenlijk ook wel weer aan toe. Een topper op heren ondermode vlak is Ten Cate. Ik draag zelf graag TC onderbroeken, en gun mijn vader natuurlijk ook het genot van deze perfecte onderbroek.

-> Hemdvoorhem.nl: Ten Cate ondergoed webshop

Enfin, bij dezelfde winkel kocht ik dus ook maar gelijk wat Ten Cate onderbroeken gewoon omdat het kan. Mijn idee is onderbroeken plus overhemd is perfect vaderdag cadeau.
Enfin, ik ben benieuwd wat hij ervan gaat vinden. Sowieso een opluchting voor zijn omgeving dat ie straks niet meer of in ieder geval een stuk minder hoeft te strijken. Maar ik zal nog wel een tweede blog schrijven met een update omtrent zijn bevindingen met de strijkvrije overhemd en ook de TC onderbroek dus.