Ben jij een fanatieke wereldreiziger? Dan is een muursticker wereldkaart van Walldesign56 net iets voor jou! Hiermee maak je eenvoudig een originele wanddecoratie met een persoonlijk tintje.

Originele wereldkaart

Veel reizigers vinden het leuk om een wereldkaart op te hangen in huis. Het geeft de mogelijkheid nog eens terug te denken aan alle plaatsen waar je geweest bent, maar ook biedt het ideeën voor nieuwe reizen. Bij Walldesign 56 kun je een originele wereldkaart muursticker kopen die uitgevoerd is in slechts één kleur en waar geen landsgrenzen, steden, rivieren en dergelijke op staan aangegeven. Dit zorgt voor een strak en rustig ontwerp dat in ieder interieur goed tot zijn recht komt!

Muursticker met Verschillende kleuren

Extra leuk is dat deze muursticker in vijf verschillende kleuren te krijgen is, namelijk zwart, wit, rood, bruin en grijs. Zo kun je altijd een wereldkaart muursticker kopen die goed bij jouw interieurkleuren past. Door te kiezen voor een wereldkaart muursticker in een kleur die goed afsteekt bij de muur of door de muur waar je de sticker op wilt plakken in een opvallende kleur te verven, maak je van je wereldkaart een echte eyecatcher!

Maak de muursticker wereldkaart met pin points persoonlijk

Bij de muursticker wereldkaart krijg je altijd een set van 40 pinpoint stickers om je wereldkaart te personaliseren. Geef met de pinpoints bijvoorbeeld aan welke plaatsen je al bezocht hebt of gebruik ze om de plaatsen aan te geven die nog op je travel bucket list staan. Door het grote formaat van de kaart, hij meet maar liefst 170 bij 90 centimeter, heb je ruimte genoeg om de pinpoints op te plakken.

Verschillende kleuren pinpoints

Niet alleen de muursticker wereldkaart, maar ook de pinpoints zijn in verschillende kleuren te krijgen en je kunt zelf kiezen welke van de 14 kleuren jij het leukst vindt bij jouw kleur wereldkaart. Zijn 40 pinpoints voor jou niet genoeg? Geen probleem, dan bestel je gewoon een extra set! Of bestel een extra set pinpoints in een andere kleur om met de ene kleur aan te geven welke steden je al bezocht hebt en met de andere welke er nog op je travel bucket list staan. Zo maak je van je muursticker wereldkaart met pinpoints een zeer persoonlijke eyecatcher voor je woning!

Muursticker travel is the only thing you buy that makes you richer

Wil je je wanddecoratie nog persoonlijker maken? Combineer je wereldkaart dan eens met andere muurstickers, zoals de muursticker travel is the only thing you buy that makes you richer. Zo kun je jouw wereldkaart nog persoonlijker maken. Met de muurstickers van Walldesign 56 maak je dus eenvoudig zelf de persoonlijkste wereldkaart en de mooiste wanddecoratie op www.walldesign56.com

Direct Bestellen? Ga naar