Is je beste vriend jarig? Of heeft hij iets te vieren? Dan zal er natuurlijk iets gevierd moeten worden en dit kan niet voorbij gaan zonder dat er een cadeau wordt geschonken aan hem. Maar wat moet je nou aan je beste vriend geven? Dat is voor jou misschien nog een raadsel, maar wij zullen je een aantal mogelijkheden geven om een origineel cadeau te schenken.

Drank is oké

Veel jongeren vinden het vaak geen probleem om alcoholische versnaperingen te ontvangen. Wij raden je aan om er wel voor te zorgen dat je vriend hier al enige ervaring mee heeft. Geef dus bijvoorbeeld een fles whisky cadeau wanneer hij hier een keer flink dronken van is geworden. Dit roept natuurlijk weer de geinige herinneringen op en dat is natuurlijk leuk voor de hele avond.
Het is ook een idee om een krat bier cadeau te doen, maar dan vooraf de normale bier te vervangen door malt bier. Je vriend zal dit vaak niet doorhebben, want hoezo zou je dat nou doen? Achteraf kan je dit dan aankaarten en zo heb je er ook een geintje van gemaakt.

Doe eens gek

Het is natuurlijk ook leuk om een cadeau te geven wat je beste vriend nooit zal verwachten. Zo kan je bijvoorbeeld cadeau doen. Dit zijn hallucinerende middelen die ervoor zorgen dat je geest verruimd. Je moet natuurlijk wel een goede gebruiksaanwijzing bij dit soort cadeaus doen, want het kan ook nog eens fout gaan. Zorg ervoor dat er altijd iemand bij is die er ervaring mee heeft, zodat bij eventuele fouten iemand de touwtjes in handen kan nemen.
Ook is het leuk om bijvoorbeeld een sekspop aan te schaffen. Hier is het nog leuker bij om de foto van een foute ex op te plakken, zodat de humor er ook nog van in wordt gezien. Zorg er wel voor dat het niet te gevoelig ligt, want anders kunnen er conflicten ontstaan.