Een leuk cadeau voor iedereen! Kies uit tientallen volledig verzorgde dagarrangementen van Mokum Events in Amsterdam. Gezellige en avontuurlijke dagarrangementen zodat u de stad goed leert kennen. Van de Kriskras OV speurtocht tot de echte Jordanese rondleidingen, inclusief bezoekjes aan donkerbruine Amsterdamse kroegen. Bij Mokum Events verzorgen wij uw groepsuitje in Amsterdam van aankomst tot afscheid, van een oergezellig middagprogramma tot een volledig uitgebalanceerd dagprogramma voor uw bedrijfsuitje. Al onze dagarrangementen kunt u geheel volgens uw eigen wensen samenstellen. Selecteer hieronder het dagarrangement dat goed aansluit bij uw dagje Amsterdam. 

Met een dagarrangement van Mokum Events in Amsterdam kan uw dag uit niet mis gaan. Bij Mokum Events hebben we een breed assortimenten aan dagarrangementen in Amsterdam. Hierdoor zit er voor elk soort uitje wel iets bij. Bent u op zoek naar een dagarrangement voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje of een dagje weg met familie? Voor ieder hebben we wat wils.

Met een dagarrangement kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. U kunt kiezen voor een uitje waarbij u en uw groep een paar uur zoet mee zijn maar u kunt ook een hele dag volplannen zodat u Amsterdam van top tot teen leert kennen. Kijk goed naar het energieniveau van uw groep bij het plannen van uw dagarrangementen. De ene groep kan van ’s ochtends tot ’s avonds een rondleiding en een zoektocht lopen waarna ze er op de kop nog een kroegentocht bijnemen. Een andere groep kiest liever voor een rondleiding vanuit een rondvaartboot waarna het dagarrangement afsluit met een etentje in een leuk Amsterdams restaurant.

Bent u op zoek naar een speciaal dagarrangement, vraag ons dan vooral om advies! We luisteren graag naar uw wensen en eisen voor een bijzonder en memorabel dagarrangement in Amsterdam. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het verzorgen van een of meerdere dagen vol met activiteiten van Mokum Events in Amsterdam.