Binnenkort heeft een van mijn beste vriendinnen Sophie een babyshower. Ik moet nog op de proppen komen met een echt leuk origineel cadeau. Ik weet dat Sophie nogal een verfijnde smaak heeft. Ze houdt van alles stijlvol. Met name dan minimalistisch stijlvol Scandinavisch design.

Ik weet wel een aantal merken dat zij tof vindt. Neem nou een Mrs Mighetto uit Zweden of een Cam Cam Copenhagen uit… juist ja Denemarken. Enfin, ik ging een beetje googelen op die merk namen en kwam al snel uit op een winkel met de naam CozyKidz.

-> Leukste kraamcadeau’s ooit – CozyKidZ.nl

Zo vind ik een hele leuke vlaggen slinger in de kleur nude van Cam Cam. Maar ook prachtige bekers van Design Letters. Of wat te denken van leuke Fabelab knuffels. Erg duur is het ook weer niet. Weet je wat, ik koop gewoon alles!

Alle hippe babykamer accessoires alleen bij CozyKidz

We hebben bij de accessoires sectie ook een leuke rammelaar schep van Konges Slojd gevonden uit Denemarken zeker weten dat Sophie dit tof gaat vinden dus ook maar weer toegevoegd aan het winkelmandje. Volgens mij zitten we nu al op een paar honderd Euro. Ach wat maakt het uit je beste vriendin bevalt toch niet iedere dag niet? Enfin mijn man zal het minder leuk vinden wanneer hij de credit card statement doorlees van deze maand, maar ach, nogmaals je beste vriendin bevalt niet iedere dag en ze gaat echt een hele uitgebreide babyshower geven dus je kan echt niet met lege handen of een teleurstellend cadeau komen aanzetten. Dankzij CozyKidz hebben wij in ieder geval cadeau’s gevonden die meer dan representabel zijn.

Het smaakt naar meer. Ik hoop dat als ik ooit een baby shower geef dat ik dan overspoeld wordt met leuke CozyKidz producten!