Heb je binnenkort een housewarming? Tijdens een housewarming is het heel gebruikelijk om iemand een cadeau te geven voor zijn of haar nieuwe woning. Vaak blijkt het behoorlijk lastig te zijn om een origineel cadeau te bedenken. Kies je bijvoorbeeld voor iets in huis, of geef je een cadeaubon zodat mensen zelf iets uit kunnen zoeken? Zeker wanneer je maar een van de twee eigenaren van de nieuwe woning kent, kan het lastig zijn om leuke cadeaus te vinden. Je weet immers niet wat de smaak van de ander is! Om te voorkomen dat je cadeau ergens op zolder belandt kan het een veilige keuze zijn om voor een cadeaubon te gaan.

Geef verlichting voor de nieuwe woning

Een van de cadeaus die bij een housewarming vrijwel altijd in de smaak valt, is een mooie lamp! Hierbij is een Foscarini lamp kopen een van de mogelijkheden die je hebt. Het leuke aan een lamp van Foscarini is dat deze met vrijwel iedere interieurstijl te combineren zijn. Plaats de lampen bijvoorbeeld in een modern, of juist sterk klassiek ingerichte ruimte. Ook worden de lampen van deze producent in verschillende formaten aangeboden. Zo vind je altijd een lamp, die aansluit bij de beschikbare ruimte in een woning. Naast een lamp van Foscarini kun je logischerwijs ook voor lampen van andere producenten kiezen.

Een cadeaubon geven voor woonwinkels

Zoals eerder beschreven werd is ook een cadeaubon voor een woonwinkel vaak een welkome verassing tijdens een housewarming. Met een cadeaubon voor woonwinkels hebben de bewoners zelf de mogelijkheid om een luxe cadeau uit te zoeken voor hun nieuwe huis. Mogelijk kiezen zij ook voor een luxe lamp, of leggen zij alle cadeaubonnen samen om alvast een deel van de investering in een fauteuil bij elkaar te hebben.