Het is alweer bijna december en dat merken we vooral aan de temperatuur en de verandering van het klimaat. Dit betekent dat je weer een beroep moet doen op je creativiteit, er moeten weer nieuwe originele ideeën voor cadeaus bedacht worden. Met het jaar wordt dit moeilijker omdat je elk jaar weer een nieuw cadeau niet kan geven, je gaat natuurlijk niet hetzelfde cadeau als vorig jaar geven. Om een goeie indruk te maken op hem moet je wel met een spetterend cadeau komen, waar wat is godsnaam? Met behulp van dit artikel kan je deze kopzorgen van je afzetten, lees gauw door en doe inspiratie op voor Kerst.

Leuk en verantwoordelijk

Voor mannen die verstandig zijn en veel werken op kantoor kan je denken aan een cadeau dat het werk leuker en gezonder maakt. Ergonomisch werken wordt steeds belangrijker en dat is niet voor niks. Door de stijgende AOW-leeftijd moeten we het steeds langer volhouden en dus moet je houding tijdens het werken goed zijn. Wat veel mannen die op kantoor werken niet weten is dat een reguliere computermuis helemaal niet goed is voor je pols. De houding die je aanneemt is hartstikke onnatuurlijk en zal op den duur voor frictie gaan zorgen in de gewrichten. Koop een voor hem en hij maakt ongetwijfeld de blits op kantoor maandag!

Whiskey workshop

Een workshop whiskey maken is tevens een ontzettend leuk cadeau voor een man van middelbare leeftijd. Onder het genot van een goede whiskey kan hij heerlijk rusten en genieten van het leven. En wat is er nou leuker dan genieten van de whisky die je zelf gebrouwen hebt? Met een workshop whisky maken is dat mogelijk. Zorg dat hij aan je denkt terwijl hij lekker aan het uitrusten is en hij zal je nooit meer vergeten!