Mijn vriend is binnenkort weer jarig. In oktober wordt hij al weer 31. Enfin, ik wilde geen standaard cadeau voor hem kopen. Ik wilde echt iets leuks. Iets unieks. Misschien wel een beetje pikant. Enfin, ik kwam op Facebook een advertentie tegen van De Paarse Keizerin. Dit is een stijlvolle erotiek winkel, met een groot assortiment aan allerlei speeltjes en andere dingen die het seksleven kunnen verrijken.

-> DePaarseKeizerin.nl: sextoys voor mannen

Ik vond een boek seksuele geheimen van de man. Op de kaft belooft men allerlei zaken te gaan bespreken waaronder het meervoudig orgasme voor de man. Wow, dat klinkt best wel interessant.

Ik vond ook een grappig buttplug genaamd rude boy. Ik weet niet of mijn vriend hiervan gediend is maar waarom niet, dus die heb ik ook toegevoegd aan mijn winkelmandje. Het is een echte prostaat vibrator. Hij masseert zeg maar bij de mannen de zogenaamde p spot. Wat ze bij vrouwen noemen de g spot dat is bij mannen de p spot, dat staat voor prostaatklier. Blijkbaar als je deze maar genoeg stimuleert, dan kunnen er bij mannen hele intense gevoelens loskomen. De Rude Boy, de klantenbeoordelingen die ik kon lezen waren louter positief. Het schijnt dat je geheel hands free kan genieten. Wel is het zaak om te zorgen voor voldoende glijmiddel. Die heb ik er dus bij besteld. Van het merk Pjur. Het is een lubricant zonder geur kleur of smaak stoffen of andere troep die er niet in hoort. Een zeer gedegen glijmiddel dus. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de rude boy.

Ik zag trouwens ook dat ze producten hebben voor vrouwen.

-> DePaarseKeizerin.nl: sextoys voor vrouwen

Voor mezelf heb ik dan een mooi nachtjurkje van Vanilia erbij besteld. En tevens een slip en een BH. Ik denk dat Frank mijn partner dat wel spannend gaat vinden. Enfin, ik houd jullie op de hoogte.