light-emitting-diodes-108431_1280

LED verlichting zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in walkover of stap lichten, die zijn gesloten of compact armaturen met hoge duurzaamheid en weerstand tegen water. Door hun duurzaamheid, lange levensduur en koele temperatuur ze zijn nu volledig vervangen van andere verlichtingsoplossingen voor walkover verlichting. LED-lampjes zijn langzaam ter vervanging van de meerderheid van onze verlichting in woningen, bedrijven en openbare plaatsen alsook voor hun talrijke voordelen over traditionele vormen van verlichting. Walk-over of stap lichten zijn mogelijke plaatsen waar LED’s zijn een betere oplossing in vergelijking met gloeilampen.

Deze armaturen in principe beschikbaar zijn voor vele toepassingen en oplossingen in huishoudens, in tuinen, dokken, of vaak in de straten voor het verlichten van beeldhouwwerken of architecturale sites. Walkover lichten zijn in principe speciale armaturen met meestal regelmatige lampen. Aangezien stap lichten vaak buiten gebruikt worden, en uiteraard duurzaam genoeg moeten te kunnen om een bepaalde gewicht te dragen, dienen te voldoen aan specifieke verordeningen en richtsnoeren ter waarborging van hun veiligheid en bescherming van deze omstandigheden. Walkover lichten voldoen aan beide verordeningen zijn geschikt voor montage in straten, tuinen of dekken bijvoorbeeld, maar de meerderheid van hen kan worden gebruikt onder water ook, zoals in een fonteinen.
De belangrijkste eigenschap deze lichten moeten voldoen aan een bepaalde duurzaamheid en hebben in staat te stellen gewicht tot een bepaalde graad. De gewichtslimiet voor een licht kunnen bepaalt waar zij in de praktijk kan worden toegepast. Niet Alle lampjes zijn geschikt voor opritten bijvoorbeeld, maar alleen voor dekken of stappen, waar mensen lopen. Voor elk gebruik is het beste om te controleren van deze functies met de leverancier. Onderwater lights, of walkover lights die kunnen onder water gebruikt hebben de dezelfde duurzaamheid en er is een bepaalde diepte die u kunt toepassen.

Voor gebruik buitenshuis, of gebruik onder water moet alle van deze lichten hebben een voldoende IP-rating, waarin hun tarief van weerstand tegen water en stof. Van IP 65 tot en met 68 zijn lichten geschikt voor gebruik buitenshuis, of voor gebruik onder water. Voor binnengebruik op trappen bijvoorbeeld IP-classificatie noodzakelijk hoeft niet te worden dat hoge, maar IP55 moet ten minste voor weerstand tegen water, terwijl bijvoorbeeld schoonmaken.

Zoals eerder vermeld, de meeste stap lichten omvat regelmatige plekken die gevonden kunnen worden in huishoudens. Deze standaard fitting lichten zijn allemaal beschikbaar met LED vervangers voor hun talrijke voordelen. Als feite, vele stap branden als een compact pakket inclusief LEDs. Sinds walkover armaturen zijn meestal moeilijk te bereiken, en het wijzigen van een gloeilamp of een plek kan lastig zijn,