kraamcadeau

[daisycon_products view=”auto” stores=”6472,3606,950,7472,506,663,664,7707,7241,508,35,7751,8078″ stylesheet=”4″ search=”kind” amount=”100″ order=”abc” moreproducts=”0″]

Wil jij een kraamcadeautje kopen? Dan ben je bij cadeau zoeken aan het juiste adres! Wij hebben een selectie gemaakt van de vijf meest populaire kraamcadeaus. Kortom, heeft jouw beste vriend of vriendin net de schattigste baby op aarde gekregen en wil je graag online een kraamcadeautje kopen? Kies dan eenvoudig één van de onderstaande kraamcadeaus!

 • 5. Knuffels

  Bij baby’s horen knuffels en hoe meer hoe beter. Je kan er dus altijd van op aan dat wanneer je een kraamcadeautje moet uitzoeken dat een knuffel in goede aarde zal vallen. Ben je echter aan de late kant met het geven van een kraamcadeau dan is het geven van een leuke knuffel af te raden. Er is een goeie kans dat anderen je voor zijn geweest en dat er al een groot aantal knuffels in de wieg liggen. Toch een knuffel geven? Neem dan een kijkje bij de kraamcadeautjes van onze partner.

 • 4. babyslofjes

  Mogelijk het leukste kraamcadeautje om uit te zoeken! De schoenen voor een baby: babyslofjes.Je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Van klassieke nette schoentjes die passen bij keurige kleine mensen kleren tot babyslofjes met dieren prints en andere gekke wezens. Helaas groeien baby’s er snel uit, maar worden ze vaak bewaard als leuk aandenken. Heb jij ze nog? Hoe dan ook, ouders maak je hartstikke blij als je ze babyslofjes cadeau doet.

 • 3. Speelgoedbon

  Weet je niet zo goed wat je als kraamcadeautje moet geven dan biedt een speelgoedbon uitkomst. Met de speelgoedbon kunnen de kersverse ouders zelf bepalen wat ze voor het nieuwgeboren kind willen kopen. Wel zo handig voor jou, als voor de ouders. Koop dus nu de speelgoedbon als kraamcadeau!

 • 2. Luiertas

  Waarschijnlijk het meest gewaardeerde cadeau onder de kraamcadeautjes is waarschijnlijk een moderne luiertas. Waar dit vroeger lelijke onhandige apparaten waren, daar zijn het tegenwoordig modieuze accessoires voor bij de kinderwagen. Let bij het kopen van dit cadeau wel een beetje op de kleur. Een pimpelpaarse luiertas past waarschijnlijk niet goed bij een roze kinderwagen of andersom. Informeer dus altijd van te voren even naar wat voor kleur de kinderwagen is.

 • 1. Muziekdoosje

  Een klassiek kraamcadeautje dat het nog steeds goed doet: een muziekdoos. Dit cadeau heeft van huis uit meerdere functies. Naast dat het vaak leuk versierde doosjes zijn om naar te kijken hebben ze een kalmerende werking op het kind. Een muziekdoosje biedt uitkomst als er bijvoorbeeld bezoek is of als het in slaap moet komen. Zet het muziekdoosje aan en de muziek doet de rest.