Er zijn verschillende redenen waarom je op deze pagina terecht bent gekomen. De meest voor de hand liggende reden is dat je op zoek bent naar een cadeau voor je vriendin en in een online zoekmachine “” hebt ingetypt. Dit kan ook een cadeau zijn voor haar verjaardag, valentijn, Moederdag of gewoon zomaar. Een andere mogelijkheid is dat je je in een oriënteerde fase bevindt voor het kopen van een cadeau voor één van deze momenten, ook heel logisch. Een laatste mogelijkheid, heel eerlijk, is omdat je simpelweg niet weet wat je voor je vriendin moet kopen. Om deze reden ben je het internet aan het afstruinen op zoek naar ideeën. Wij bij Cadeaus voor haar helpen je graag het perfecte kerstcadeau voor je haar te vinden en geven je graag tips. We proberen daarom hier met veel toewijding en passie duidelijk te maken welke stappen je moet nemen om de “cadeau voor vriendin” uitdaging aan te gaan. Wat moet je allemaal doen voor het perfecte cadeau?

Voorbereiding is het halve werk

Voorbereiding is het halve werk, zo ook bij de de “kerstcadeau voor vriendin” uitdaging. Hoe lang van te voren begin je met het plannen van een cadeau voor je vriendin? Dit hangt vooral af van het moment. We hebben daarom de belangrijke momenten in het jaar voor je in een handig overzicht gezet.

Belangrijke momenten in het jaar Voorbereidingstijd Het moment
Verjaardagscadeau 4 – 6 weken jaarlijks
Valentijnscadeau 4 – 6 weken 14 mei
Sinterklaascadeau 2 – 4 weken 5 december
Kerstcadeau 2 – 4 weken 25 & 26 december
Spontaan cadeau 1 uur willekeurig

Zorg dat ze van niks weet

Om de uitdaging in goede banen te leiden is het van belang dat er een aantal essentiële onderdelen in het proces worden verwerkt. Één daarvan is om je vriendin op het verkeerde been te zetten. Zorg er voor, wat je ook koopt, dat ze van niks weet, niks door heeft en dus verrast wordt. Dit kan in sommige gevallen negatieve gevolgen hebben; cadeaus voor haar staat niet in voor de gevolgen.

De spanning opbouwen

Het is onvermijdelijk dat ze op een gegeven moment door heeft dat er iets gaat gebeuren. het is vanaf dat punt van belang dat de spanning naar moment suprême wordt opgebouwd. Haar in het ongewisse laten blijft uiteraard belangrijk tot op het laatste moment maar haar enkele hints geven maakt het alleen maar leuker. We hebben enkele leuke ideeën op een rij gezet om de spanning voor het geven van aan je vriendin op te voeren:

  • Beginnen de dag met een onverwacht ontbijt op bed
  • Doe haar een blindoek voor
  • Geef eerst een klein cadeautje
  • Neem haar onverwacht ergens mee naar toe
  • Steek thuis kaarsen aan om het gezellig te maken

Het kerstcadeau

Moment suprême is daar. De voorbereidingen zijn getroffen, ze weet nog steeds van niks, de spanning is opgebouwd. Je bent klaar om de ‘kerstcadeau voor vriendin’ uitdaging te voltooien. Geef haar het cadeau op jouw manier en ze zal er hoe dan ook altijd blij mee zijn.