Is er iets te vieren op het werk? Bestaat het bedrijf bijvoorbeeld een x aantal jaar? Of is je baas binnenkort jarig? Zorg er dan voor dat je met zijn alle een leuk cadeau geeft aan hem. Zeker als hij al heel het jaar een goede baas voor je is geweest. Hier bedoel ik niet mee dat ie alleen maar aardig tegen je moet zijn, maar je heeft geholpen en ondersteund om te zorgen dat jij tot het beste resultaat kwam voor het bedrijf. Iets waar hij natuurlijk de vruchten van plukt. Hier een aantal tips om te zorgen dat jij het perfecte cadeau aan je baas geeft.

Weekendje weg

Koop met zijn alle een weekendje weg voor hem. Hij werkt meestal nog harder dan jullie en draagt daarnaast ook nog eens alle verantwoordelijkheid over het bedrijf. Hij heeft het dus wel verdient om door jullie lekker op een weekendje weg getrakteerd te worden.

T-Shirt

Geef hem een grappig cadeau waar hij na een paar jaar nog aan kan denken. Zoals bijvoorbeeld een T-shirt bedrukken met een leuke quote van je baas. Iets leuks of grappigs wat hij heeft gezegd de afgelopen tijd. Of iets wat jullie tegen hem hebben gezegd wat goed of lief bedoeld was. Zo laten jullie je waardering aan hem zien.

Andere cadeaus

Haal ballonnen en een grote taart met de naam van het bedrijf erop zonder dat hij hiervan af weet. Door initiatief te nemen voelt hij zich meer serieus genomen en op zijn gemak. Het is natuurlijk niet leuk als je voor je verjaardag jouw eigen cadeau moet gaan kopen. Op deze dag wil je juist verrast worden.

Een dagje ontspannen op een wellness resort hoort ook altijd tot de mogelijkheden. Dit moet dan wel een bon voor twee zijn zodat hij zijn geliefde nog mee kan nemen. Want naast hem heeft zijn vrouw ook belang bij het bedrijf.