In Nederland verhuizen ieder jaar ontzettend bedrijven naar een nieuwe locatie. Aan het eind van het jaar is er bovendien nog een sterke toename in het aantal bedrijfsverhuizingen waarneembaar. Ook voor 2017 willen veel bedrijven nog snel verhuizen. Als zakenrelatie is het natuurlijk altijd leuk en waardevol om een cadeau te sturen met de beste wensen, maar wat is nu een leuk cadeau? Dat kan soms erg lastig zijn, want bij voorkeur kies je een cadeau dat niet direct in de prullenbak of maag verdwijnt. Daarom heeft kantoorspecialist Flexas.nl een aantal mooie en soms goed bruikbare cadeaus op een rijtje gezet.

Cheering basket

Hoe vaak zie je niet op kantoor dat je collega of jijzelf een propje van afstand in een prullenbak gooit. Het is dan nog leuker als je een propje in een mini basket gooien. Het is daarom een erg leuk cadeau om een minibasket te geven. Deze basket kun je dan boven een prullenbak hangen, om zo van elk propje een challenge te maken. Je kan de basket ook aan een muur hangen om samen met je collega’s een balletje te gooien.

Voeten hangmat

Een voeten hangmat is het ideale cadeau voor een lange werkdag. Je zit op kantoor namelijk vaak lang in dezelfde houding en dat is helemaal niet zo goed. De voeten hangmat helpt je om regelmatig van houding te wisselen. Met deze hangmat kun je lekker achteruit zakken, maar bijvoorbeeld nog wel de laatste loodjes leggen aan het einde van je werkdag.

Upright gadget

Mensen met een kantoorbaan krijgen veel sneller last van rugklachten. De Upright zorgt ervoor dat je een goede houding hebt tijdens het werken. Onderuitgezakt zitten of een verkeerde houding vergroot namelijk de kans op rugklachten. Deze gadget traint jou iedere dag om goed te zitten en versterkt je rugspieren in het proces. Zodra je postuur verkeerd is vibreert de Upright, zodat je weer in een goede zithouding kan gaan zitten. Daarom is de Upright het perfecte cadeau voor bedrijven.

Like en dislike stamps

Hoe vaak deel of ontvang je wel niet brieven, notities of memo’s van je baas of collega’s? Deze documenten bevatten bijvoorbeeld werkzaamheden, evenementen of gemiste telefoontjes. Hoe leuk is het dan om deze te beoordelen door ze te stempelen met een like of dislike. Dit moet je natuurlijk niet doen op belangrijke documenten. Dit is een grappig kantoor cadeau waar de ontvanger nog veel plezier van kan hebben.

Wil je zelf verhuizen voor het einde van het jaar? Flexas.nl helpt je graag met het vinden van de meest geschikte kantoorruimte in bijvoorbeeld of .