Het zal je vast niet ontgaan zijn, dat cryptocurrencies sterk aan populariteit winnen op het moment. Met name jongeren investeren massaal in de verschillende digitale valuta. Waar men het voorheen enkel bij Bitcoin hield, kun je tegenwoordig ook in andere munten investeren. Denk bijvoorbeeld aan Litecoin, Ripple en Ethereum. Dit zijn echter slechts voorbeelden van de populairste cryptocoins van dit moment. Door de groeiende populariteit van de technologie achter deze cryptomunten is het niet meer dan waarschijnlijk dat deze munten aan populariteit zullen winnen. Is dit wellicht een nieuwe cadeautrend voor de komende jaren?

 

Cryptocurrencies als cadeau geven

Waar het nu al heel gebruikelijk is om een waardebon of los geld aan iemand te geven, kun je de komende jaren ook cryptocurrencies weggeven. Je kunt deze munten bijvoorbeeld in een nieuwe digitale portemonnee zetten en de sleutel hiervan aan iemand geven. Op deze manier hoef je de munten niet zelf te bewaren, maar kun je deze direct weggeven. Een leuke verassing voor iemand die zelf geïnteresseerd is in de handel van cryptocurrencies! Er zijn verschillende Nederlandse websites waar je deze cryptocurrencies kunt bestellen. Je kunt bij een van deze websites zelfs met iDeal betalen.

 

Informatie over cryptocurrencies

Voordat je cryptocurrencies als cadeau aan iemand geeft, is het raadzaam om je in te lezen op de werking hiervan. Hoe weet je bijvoorbeeld welke cryptocurrency op dit moment populair is? Bitcoin is inmiddels sterk in waarde gestegen. Er zijn echter nog munten veel minder dan een euro waard. Een voorbeeld van zo’n munt is Ripple! Alles over de Ripple coin lees je op internet. Denk aan de werking van de munt, het idee achter de munt, de waarde hiervan, enzovoorts. Naast de informatie over Ripple, vind je ook over andere munten veel informatie op internet.