Deze nieuwste versie van de iPhone, die in 2015  tijdens een speciale persconferentie werd aangekondigd, bevat betere hardware en een veel stevigere behuizing, dit was ook nodig omdat de vorige versie niet echt gewaardeerd werd op dit gebied. Ook is het beeldscherm een stuk beter. Het is natuurlijk ook een flinke verbetering omdat je de Iphone 6 kon buigen, wat ook een hoop schade aan de telefoonmaker heeft aangebracht, dat is met de nieuwe Iphone 7 verleden tijd.

Goedkope Iphones

Een iPhone 7 is sinds eind januari meer dan honderd euro gedaald in prijs! Wanneer je kiest voor een iPhone abonnement met een kleine belbundel en 1gig internet bij Tele2, dan betaal je nu een stuk minder dan een half jaar geleden. Ontdek de aanbiedingen snel op onze website.

Ontdek de Iphone aanbiedingen

Via de links staat een zeer interessante aanbieding. De iPhone is niet in alle gevallen helemaal gratis, maar alle aanbiedingen zijn wel helemaal uniek. Het betreft bij de meeste aanbiedingen namelijk een een abbo dat slechts een jaartje loopt! Alle overige aanbiedingen zijn 2 jarige abonnementen. Ook van de iPhone 7 aanbiedingen zijn de prijzen ligt gedaald. Voor dit iPhone toestel betaal je tegenwoordig circa 50 euro minder met abonnementen variërend tussen de honderd en duizend belminuten.

De nieuwste modellen

De iPhone 7S is het topmodel voor 2016, met een verassend snelle processor, strakke metalen behuizing en ee langere batterijduur dan de vorige variant. De iPhone 7 is het goedkopere toestel, met een plastic behuizing. Ben je op zoek naar de goedkoopste iPhone, dan zit je goed met de zeven. De iPhone 7 is verkrijgbaar met zeer voordelige abonnementen. In de tweede helft van 2017 verwachten we de iPhone 8.