Het blijft lastig, het ideale cadeau voor een huwelijk of jubileum (12,5 jaar, 25 jaar of 50 jaar huwelijk) Vooral wanneer het om je beste vrienden, ouders, kennissen of naaste familielid gaat. Waar doe je het aanstaande bruidspaar nu echt een groot plezier mee? Waar houden ze van, wat is origineel? Bij voorkeur kies je voor iets unieks en waar ze lang plezier aan kunnen beleven. Een goed idee is altijd om te denken aan iets wat bruikbaar is en wat je kunt geven ten behoeve van de uitzet bijvoorbeeld. Een peper en zout stelletje of een pannenset is erg gedateerd natuurlijk, maar wanneer je al deze vragen in kaart brengt, zou je wel eens op heel wat originele ideeën kunnen komen
 

Out of the box 

 
Probeer eens 'out of the box' te denken en durf iets unieks te doen! Er zijn tal van succes gegarandeerde, bruikbare cadeaus te bedenken, waar je absoluut een goede beurt mee kunt maken bij het aanstaande echtpaar. Denk eens aan een luxe loungeset voor in de tuin! Een origineel en luxe cadeau voor de uitzet van het bruidspaar, met bovendien nog eens een hele lange levensduur. Met zo’n mooie set maak je zeker een succes van jouw cadeau!
 
loungeset van het bedrijf Ik Wil Tuinmeubelen
 
 
Wanneer je toch nog twijfelt, zetten we graag wat ideetjes op een rijtje:
 
Maak je idee bespreekbaar met andere gasten en probeer het cadeau met zijn allen te geven, zo maak je het ook niet te duur. Informeer desnoods voorzichtig bij de directe omgeving van het paar, of er voldoende ruimte is in de tuin voor zo’n luxe set. Nu is het wel de ideale tijd om een loungeset voor de tuin te kiezen, omdat het seizoen met al haar zonnen stralen weer voor de deur staat en we met zijn allen weer kunnen genieten van het buitenleven. 
 

Geld als huwelijkscadeau geven? 

 
Voor zo’n bijzondere gelegenheid wordt het geven van geld in het welbekende envelopje vandaag de dag toch wat afgezaagd. Ondanks de cadeautip op de uitnodiging, kom je soms toch liever niet met het envelopje aanzetten. Een bruiloft is vaak een erg dure aangelegenheid, veel genodigden komen daarom toch al wel met de enveloppe op de proppen.
 
Voor jou en overige familieleden des te meer redenen om het eens een keer gezamelijk heel anders te doen! Wanneer je kiest voor het geven van een loungeset, moet het natuurlijk wel een hele mooie luxe set zijn. Maar ook naar de kwaliteit en prijs moet goed gekeken worden. En dan rest natuurlijk nog de vraag, wanneer laat je de loungeset bezorgen, het wordt waarschijnlijk erg lastig om de set op het bruiloftsfeestje te laten komen. Hier hebben we de ideale oplossing voor, laat de set bezorgen tijdens het feest! Waarschijnlijk is er een goede buur die het tuinhek open kan zetten en de bezorgers kunnen de meubelen voor het kersverse echtpaar, zonder dat jij hier zorgen over hebt, in elkaar en de tuin is meteen startklaar. Zo kunnen ze direct loungen en genieten na het feestje. 
 
Lounge diningsets van Ik wil Tuinmeubelen
 
 
 
 
Natuurlijk kun je er ook altijd nog voor kiezen om een romantische belevenis of wellness arrangement te geven. Bij actieve stellen kun je denken aan een avontuurlijke trip zoals een ballonvaart, een escape room of een heerlijke overnachting in een kasteel, waar in de directe omgeving veel ‘’actief’’ te beleven is.