Je herkent het vast wel: je denkt even snel nog iets te kopen voor je zoontje, neefje of nichtje of het kindje van een kennis. Dan blijkt plots dat hetgeen je in gedachte had niet leverbaar is of binnen je budget past. Vervelend, maar wat nu? Wat vindt hij of zij leuk? Is ze niet al te oud voor een pop of een knuffel? Je merkt het al, het kan erg lastig zijn een passend cadeau te vinden.

Dit is zeker het geval bij cadeaus voor kinderen van 3 jaar. Voor baby-speelgoed zijn ze inmiddels te groot geworden, maar veel ander speelgoed blijft nog net iets té uitdagend. Je wil uiteraard voorkomen dat ze om deze redenen al binnen een dag op jouw cadeau zijn uitgekeken. Op 3-jarige leeftijd worden peuters steeds zelfstandiger en veranderen ze in echte ontdekkers. Zo zijn nieuwe dingen erg interessant en spelen ze graag met andere kinderen. Ze rennen en springen alle kanten op en spelen graag buiten. Maar toch is ook iedere peuter hier weer anders in. Zo is de ene 3-jarige actiever dan de ander en kan ook de snelheid en mate van de ontwikkeling verschillen. De ene speelt liever binnen met poppen en de ander is liever in de tuin te vinden met buitenspeelgoed.

Hoe zorg je er dan in hemelsnaam voor dat je toch met het juiste cadeau aankomt? Dat is waar Cadeau Assistent om de hoek komt kijken. Cadeau Assistent is een onlangs opgerichte website die zich richt op het bieden van suggesties en inspiratie bij het vinden van cadeaus. Zij hebben speciaal voor jou de leukste cadeaus kind 3 jaar in categorieën opgedeeld en uiteengezet.

Uitdagend speelgoed voor 3-jarigen

Juist omdat iedere peuter anders is en het dus lastig is om een passend cadeau te vinden helpen ze je bij Cadeau Assistent daarom een handje door alvast de leukste cadeaus te selecteren. Daarbij hebben ze rekening gehouden met ieders wensen en budget. De categorieën geven de mogelijkheid om een cadeau te zoeken dat goed bij het kind past. Zo bieden ze speciaal voor de snel ontwikkelende peuters extra uitdagend speelgoed 3 jaar aan. Voor hen is het bijvoorbeeld mogelijk een wat moeilijker Lego bouwsetje aan te schaffen of verder te gaan met ontdekken door een kinderexperimentje cadeau te geven.

De site houdt dus rekening met allerlei verschillende soorten peuters, maar ook met jouw eigen wensen en budget. Het is echt een aanrader voor het kopen van cadeaus voor een kind van 3 jaar, maar biedt ook cadeau inspiratie voor andere leeftijden!