Vind jij het ieder jaar ook weer zóóó lastig om een leuk cadeau voor vaderdag te bedenken? Het is nu eenmaal zo dat je op den duur telkens wéér met dezelfde soort cadeau's komt aanzetten (zo kocht een kennis ieder jaar weer een fles jenever voor haar vader, of een stropdas, ter afwisseling). 

Ook in het bezit van een klus-vader?

Klus-vaders, je kent ze wel, de echte doe-het-zelvers, zijn behoorlijk kritisch als het om klusmateriaal gaat. Zij willen natuurlijk geen 585-delig boor- & schroevenpakket van de LIDL cadeau krijgen, zij willen graag de échte merkartikelen ontvangen, al weten zij best dat hier een prijskaartje aanhangt. Daarom koop je een goede boormachine -of grasmaaier- gezamelijk met je broer, zus en/of moeder. 

Super cadeautip voor schilderende vaders!

Cadeau-zoeken zou Cadeau-zoeken niet zijn als wij niet een ontzettend gave, en werkelijk verrassende cadeautip voor jullie hadden. Ontmoet …. tatatatata .. de Paintgripper! Wedden dat je vader dit stukje innovatief schilderhulpmateriaal, nog niet eerder in handen heeft gehad of onder ogen heeft gekregen. De paintgripper is namelijk halverwege 2016 nieuw op de markt gekomen én is vanaf dit moment alleen nog maar online te bestellen. (bestellen doe je HIER). 

Wat doet de Paintgripper?

Heeft je vader schildersklussen voor de boeg, lakwerk, of overig schilderswerk? De paintgripper helpt hem zijn verfspullen bijelkaar te houden. Het verfblik wordt geplaatst in de houder. Deze kan je vader overal gemakkeijk vastklikken (ja, zonder te morsen!) of gewoon neerzetten (dankzij de extra brede steun is omverlopen haast niet mogelijk). Ook is er een "rustplek" voor de kwast. Kortom: de Paintgripper is alles in één!

Meer ideeën voor papa:

Sleeve7