Is jouw vrouw, partner of vriendin ontevreden over haar haar? Wil het maar niet tot de gewenste (lange) lengte komen op een mooie wijze, of is zij toebedeeld met sluik, dun haar? Lees dan vooral even verder. 

Prachtig haarwerk cadeau doen

Een mooi haarwerk levert snel het gewenste resultaat op, want natuurlijk-ogende extensions (bekende benaming) vormen een prachtige aanvulling voor het eigen haar. De extensions volgens de "clip-In" methode, zijn middels diverse clips op de hoofdhuid, bij de haargrens aan te brengen. 

oxyextensions.nl haar extensies

De beste methode om de clip-in-hair-extension aan te brengen is voorafgaande aan een kappersbezoek. Uw partner kan er ook voor kiezen de extensie door de kapper te laten aanbrengen. Zodra de clip-in is aangebracht, dan kan het haar vervolgens naar model worden geknipt. Natuurlijk groeit het eigen haar door. Dit is geen probleem, de extensie kan weer verwijderd worden en telkens opnieuw aangebracht worden. Klik hier voor meer informatie. 

Snel resultaat

Deze extensies zijn vooral zeer praktisch voor dames die het haar zeer lang (en stijl) willen laten groeien. Niet alleen zal dit proces erg lang duren voordat het beoogde doel is bereikt, ook is het afwachten of het lange haar niet te sluik wordt uiteindelijk. Met de clip-in-hair-extensions is uw partner in één klap van dit probleem af. 

Uw partner zal bijzonder verbaasd zijn een dergelijk (moederdag) cadeau te ontvangen. Doe er een mooie kapperscadeaubon bij en uw vrouw kan een ongekende metamorfose ondergaan.