Vaderdag is natuurlijk iedereen jaar weer lastig, want wat gaat je vader nou leuk vinden? Dit kan natuurlijk van alles zijn, maar waar is je vader nou precies blij mee? Dat zal bij iedere vader verschillen, maar veel vaders hebben over het algemeen wel redelijk dezelfde interesses. Daarom zullen wij, medewerkers van , je een aantal adviezen geven om tot de juiste keuze voor een cadeau te komen.

Doe eens gek

Je vader is natuurlijk niet de jongste meer, maar soms trekt hij nog wel eens zijn stoute schoenen aan. Je kan dit natuurlijk ook motiveren door het cadeau hierop aan te passen. Doe dus eens gek en geef hem bijvoorbeeld een drankspel cadeau. Dit kan hij dan mooi samen met zijn vrienden op zijn verjaardag spelen en zich weer helemaal jong voelen. Dat is wat je vader wel eens wilt, zodat hij uit de dagelijkse sleur geholpen zal worden.
Ook is het leuk om een DJ workshop of iets anders creatiefs cadeau te doen. Op deze manier is je vader weer bezig met zaken uit zijn jeugd en is hij even vergeten dat hij toch weer een jaartje ouder is geworden.

Pesten met de leeftijd

Het is natuurlijk ook grappig om te spotten met je vaders leeftijd. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. Zo kan je bijvoorbeeld een stoel voor onder de douche kopen. Normaal gesproken is dit voor echte ouderen, maar nu laat je blijken dat je je vader toch ook wel erg oud vindt.
Ook kan je ervoor kiezen om een rollator aan te schaffen. Dit is voor ouderen die slecht ter been zijn, maar hiermee geef je aan dat je denkt dat het aftakelproces niet lang meer gaat duren. Je moet bij deze cadeaus wel zeker weten dat het goed wordt opgepakt door je vader anders is er heibel in huis.