Naarmate uw collega’s ouder worden zal het steeds lastiger worden om een geschikt verjaardagscadeau te vinden. Een goede fles wijn of een leuk boeket vallen altijd in de smaak, maar zijn bepaald niet origineel. Gelukkig zijn er op internet verschillende andere cadeaus te vinden die een stuk origineler en persoonlijker zijn! U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een cadeau te geven die aansluit bij de branche waarin een collega actief is. Denk bijvoorbeeld aan een externe harde schijf voor iemand in de IT-branche! Door op de externe harde schijf een boodschap te uploaden kunt u het cadeau ook nog eens hartstikke persoonlijk maken. Zo zijn er voor iedere branche leuke cadeaus voor collega’s te bedenken.

Cadeaus voor op de werkvloer

Ook zou u kunnen kiezen voor cadeau wat mogelijk niet aansluit bij de branche waarin iemand actief is, maar die wel van pas komt op de werkvloer. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan ? Met een dergelijke laptopstandaard zal een collega beter achter zijn of haar computer zitten, wat rug- en nekklachten tegengaat. Steeds vaker krijgen werknemers te maken met dergelijke klachten doordat zij een verkeerde houding hebben tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Let wel, een laptopstandaard is alleen geschikt voor mensen die veel op het kantoor aanwezig zijn en hier lange dagen maken. Iemand die voortdurend onderweg is zal hier weinig aan hebben.

Geven een cadeau met andere collega’s

Tot slot kan het leuk zijn om een cadeau te bedenken met andere collega’s. Niet alleen zijn de mogelijkheden groter als u allemaal iets inlegt voor het cadeau, ook maakt dit het persoonlijker voor uw collega. Wat is er immers leuker dan een cadeau van alle collega’s? U kunt het cadeau gezamenlijk geven tijdens een werkdag.