We kopen vaak vanwege tijdsnood cadeautjes op het laatste moment. We raken dan ook snel in paniek. Wat zal ik dit keer halen? En heeft hij en/of zij dit niet al? Omdat we natuurlijk een zo persoonlijk mogelijke cadeau willen geven zijn onderstaande tips vanaf nu jouw nieuwe life hacks!

Online winkelen

Niks is natuurlijk handiger dan online winkelen! Bestel je pakketje een dag van te voren en laat het bezorgen op de door jouw gewenste locatie. Zo haal ook jij je voordeel hier uit. Maak bijvoorbeeld gebruik van cashback shopping en ontvang na aankoop een bepaalde bedrag van het desbetreffende product terug. Zo is het uitgeven van geld aan een cadeautje nog lang zo slecht niet.

Cadeau mandje

Voeg een persoonlijke cadeau mandje samen en baseert dit op iemands interesse. Zo kan je voor een sport liefhebber ingrediƫnten van een lekkere shake samen stellen en geef je een echte huismus sloffen, dekentjes, een grote mok met hierin theezakjes, wollen sokken en een goed zittend trui.

Een dagje uit

Een cadeautje hoeft natuurlijk niet altijd tastbaar te zijn. Zo kan een dagje uit even leuk zijn. Veras je vriend of vriendin met kaartjes voor een concert, festival, spa resort, pretpark, dierentuin, voetbal wedstrijd of museum.

Kies voor avontuur en boek een dagje bungeejumpen, karten, sky diven of parachutespringen. Tegenwoordig kun je zelf een vliegtuig besturen of racen op een echte race baan. Daarnaast is een leuke workshop of etentje in een van jullie favoriete restaurant een bezoekje waard.

Steden trip

Veras jouw vriend of vriendin met een stedentrip! Een busreis naar Parijs hoeft tegenwoordig niet zo duur te zijn. Zo ben je voor drie dagen retour 70euro per persoon kwijt. Hier kunnen jullie natuurlijk beide naar uit kijken.