Of het nou financieel goed uitkomt of niet. We gaan het liefst zo snel mogelijk het huis uit. Lekker een plekje voor je zelf met jou en je vrienden. Zo kiest men vaak een woning in de buurt van het uitgaansleven en/of school. We willen natuurlijk niet iedere dag eerder opstaan om de trein te kunnen halen.

Doordat steeds meer studenten en/of jongvolwassen op hun zelf willen wonen koopt men interieur budget gericht. Hier kunnen wij natuurlijk als goeie vriend(in) of familielid bij helpen. Het hebben van een eigen woning is natuurlijk niet niks. Zo kunnen onderstaande ideeën jouw mogelijke housewarming cadeau worden.

servies set

Zeker op een jonge leeftijd willen we zoveel mogelijk vrienden over de vloer hebben. Deze vrienden komen dan ook gezellig een hapje eten. Doordat je niet iedere dag uit plastic borden kunt leven is het geven van een neutrale servies set ideaal! Deze kunnen we natuurlijk ook in de toekomst voor onze vaste woning gebruiken.

Pan set

Omdat je niet zeven keer in de week van magnetron eten kunt leven is het geven van een leuke pannen set wel zo creatief. Studenten en/of jongvolwassenen hebben in de meeste gevallen geen vaste slaapritme. Het krijgen van de juiste voedingen is dan ook enorm belangrijk. Zo valt er genoeg te koken vanuit een goeie pan. De magnetron wordt straks dan ook alleen gebruikt voor het her opwarmen van voorheen gemaakte gerechten.

 Renovlies behang

Je zal er vast zelf niet op komen maar het geven van behang scheelt een hoop centjes voor een pas verhuisde persoon. Deze hoeven dan ook niet duur te zijn. Zo kun je met behulp van renovlies behang jouw vriend en/of vriendin helpen met het beter isoleren van hun nieuwe woning. Wel zo fijn natuurlijk!