Niks is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Daarom is het handig om altijd een paraplu bij de hand te hebben. Zowel in de auto als wanneer je een lange wandeling gaat maken is het handig om een paraplu mee te nemen, gewoon uit voorzorg. Stel er komt opeens een storm opzetten en je loopt buiten met de hond dan is een stormparaplu geen overbodige luxe. Er zijn diverse paraplu’s van talloze merken te vinden maar hieronder volgen een aantal bestverkochte paraplu’s van de Nederlandse webshop plushop.nl.

De bestverkochte paraplu’s zijn:

  1. DOORZICHTIGE PARAPLU

De naam zegt het al. Één van de voordelen van een transparante paraplu is uiteraard dat je er doorheen kunt kijken. Daarom is deze transparante koepelparaplu erg geliefd bij bruidsparen en wordt hij ook veel op evenementen gebruikt. Maar hij is ook erg handig op de fiets en nog origineel ook.

 

  1. STORMPARAPLU

Plushop biedt meerdere soorten stormparaplu’s aan die geschikt zijn voor stormachtig weer. De stormparaplu is windvast en van stevig materiaal. Waarin onderscheidt deze stormparaplu zich? Een normale paraplu is van ander materiaal en de positie die de paraplu zoekt tegen de wind verschilt ook. De stormparaplu is van stevig en duurzaam materiaal dat bestaat uit glasfiber, dit is het meest stevige materiaal dat een paraplu kan hebben.

 

  1. GOLFPARAPLU

Dit is een prachtige grote paraplu waar je met twee personen onder kunt schuilen. De naam zegt het al, de golfparaplu wordt ook vaak gebruikt voor op de golfbaan en golfkar. Dankzij het frame van glasfiber is hij erg stevig en daardoor windproof en zal hij fikse regenbuien in ons land kunnen weerstaan.

 

  1. MINIMAX OPVOUWBARE PARAPLU

Deze kleine opvouwbare paraplu kun je makkelijk mee nemen in je tas. Voor als er een onverwachtse bui op komt zetten, dan is deze kleine paraplu je beste vriend! Deze paraplu is in de ANWB Kampioen uitgave van Oktober 2018 getest en beschreven door de ANWB. De Minimax LGF-430 werd met name positief beoordeeld op de windvastheid, het zeer lage gewicht en het feit dat deze in een tas past.

Bekijk hier de gehele zomercollectie aan paraplu’s ook geschikt voor bruiloften en fotoshoots op locatie.